Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez vajon csak engem irritál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon csak engem irritál ennyire? A fogamzásgátlás.

Figyelt kérdés

Folyamatosan azokat a dolgokat olvasom, hogy "félek a fogamzásgátlótól mert meghízok, meg stb... "

Ezektől az emberektől azt kérdezném, hogy tudják hogy manapság már annyira KICSI HORMONTARTALMÚ a gyógyszer, hogy semmiféle változást nem idéz elő, csak beszabályozza a menstruáció idejét. Régen volt az, hogy meghíztak a nők, mivel igen nagy hormontartalmúak voltak, de hahó! 2010 van, ahol ilyennel nem kell törődni.

A másik... A gumi. Szerintem mind a két félnek kell foglalkoznia a fogamzásgátlásnak, de az, hogy a fiú védekezzen csak, az szerintem teljességgel lehetetlen. A gumi akármikor elszakadhat, és hopp, meg is történt a baj. Amúgy, ezzel csak a férfiakkal lehet kiszúrni, mert nem kényelmes nekik. És igenis, ha nem akarsz teherbe esni, akkor te is védekezzél! Mindkét félen múlik....

2010. febr. 11. 14:40
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-11 15:00

Te nem mondasz nagy hülyeséget, de azért ...

Hülye vagy!

2010. febr. 14. 23:24
 42/48 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:24

Biológiából egyes, leülhet!

Hülye vagy!

2010. febr. 14. 23:25
 43/48 anonim ***** válasza:
hülye vagy te.. nyugodj mar le. nincs jobb dolgod?
2010. febr. 14. 23:25
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

A válasz megírásának időpontja: ma 23:25

Nincs jobb dolgom.

Egyébként a 40 évvel ezelőtti frankó hormontabletták amiktől a nők híztak valóban meggátolták az ovulációt, de hahó az 40-50 évvel ezelőtt volt. Hormonlöket. Ma már nem ezen az úton haladnak a tabletták!

Röviden:

Mindenki hülye csak én vagyok helikopter!

2010. febr. 14. 23:29
 45/48 anonim ***** válasza:

Kérdező válaszából részlet:

"De én úgy gondolom, hogy elsősorban a lány dolga az, hogy védekezzen, mivel ha teherbe esik, és ugye megy az abortuszra, tönkreteszi a szervezetét, ráadásul nem lehet kisbabája."

Lehet már túl öreg vagyok, de az én időmben az volt az általános nézet, hogy a NŐ feladat a védekezés ha, NEM akar gyereket. Az ő teste az ő felelőssége.

Más kérdés, hogy a férfi ugyanúgy felelős, de akkoriban valamiért a lányokba is próbálták belenevelni, hogy felelősek önmagukért.

De ugye kvrva kényelmes azt mondani, hogy húzzál gumit.

Szedjél tabit b@52od vagy ne kúrj!

Nem ugyanaz a nóta?

A fogamzásgátlás mindkét félnek felelőssége de a mai lányok erről fura módon megfeledkeztek!

2010. febr. 14. 23:33
 46/48 anonim ***** válasza:

Akkor szedd a gyógyszert ennyi.

Nem egy olyan eset volt,hogy igenis meghíztak tőle,csökkent a szexuális libidójuk,olyan bő vérzést okozott,hogy utána vérzés csillapítót kellett szedni,meddő lett valaki vagy éppenséggel teherbe esett,mert nagy felelősség valóban szedni a fogamzásgátlót,nem összevissza mikor kedved tartja.

2010-ben is kell ezzel törődni.

2010. febr. 15. 09:21
 47/48 anonim ***** válasza:
ha nem állitanák le az ovulációt, akkor h gátolnák meg a terhességet, mondd már el? neked kellene inkabb bioszból 1-es.. kicsit jobban hiszek az orvosomnak, meg a betegtájékoztatónak. a tabi ugyanis mesterséges terhességet állit be, ahol NINCS peteérés, és NINCS menstruáció.
2010. febr. 15. 09:52
 48/48 A kérdező kommentje:

ejj ejjj ejjj, ne veszekedjetek, ha megkérhetlek titeket!

Nem azért tettem fel a kérdést, hogy ekkora nagy dolog legyen belőle, de viszont örülök hogy mindenki ennyire elvárja hogy csak a pasi védekezzen. Néhány embernek utána kellene kérdeznie a dolgoknak, úgy hiszem ( de nem szeretnék senkit sem megbántani ). De mindenkinek magának kell gondoskodnia a védekezésről, ha meg valaki meghízik, akkor lehet annak az is az oka, hogy van valami betegsége, amit a gyógyszer hoz ki belőle. Ki kell vizsgáltatni magad. Ha valakinek komolyabb baja van, akkor arra lehet találni megoldást. De nem csak a pasira hárítani a dolgokat, mert ha véletlen egyszer kiszakad a gumi, nem veszitek észre, és máris megtörtént a baj, és a pasi van hibáztatva. A 72 órás tabletta sem 100%-os, viszont azzal olyan hormonbombát lehet adni a szervezetnek, amitől sokkal jobban kikészül, mintha csak egy sima fogamzásgátlót szedett volna.

Mégegyszer mondom, senkit nem szeretnék megbántani!

2010. febr. 15. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!