Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon csak engem irritál ennyire? A fogamzásgátlás.
Folyamatosan azokat a dolgokat olvasom, hogy "félek a fogamzásgátlótól mert meghízok, meg stb... "
Ezektől az emberektől azt kérdezném, hogy tudják hogy manapság már annyira KICSI HORMONTARTALMÚ a gyógyszer, hogy semmiféle változást nem idéz elő, csak beszabályozza a menstruáció idejét. Régen volt az, hogy meghíztak a nők, mivel igen nagy hormontartalmúak voltak, de hahó! 2010 van, ahol ilyennel nem kell törődni.
A másik... A gumi. Szerintem mind a két félnek kell foglalkoznia a fogamzásgátlásnak, de az, hogy a fiú védekezzen csak, az szerintem teljességgel lehetetlen. A gumi akármikor elszakadhat, és hopp, meg is történt a baj. Amúgy, ezzel csak a férfiakkal lehet kiszúrni, mert nem kényelmes nekik. És igenis, ha nem akarsz teherbe esni, akkor te is védekezzél! Mindkét félen múlik....
A válasz megírásának időpontja: 02-11 15:00
Te nem mondasz nagy hülyeséget, de azért ...
Hülye vagy!
A válasz megírásának időpontja: ma 23:24
Biológiából egyes, leülhet!
Hülye vagy!
A válasz megírásának időpontja: ma 23:25
Nincs jobb dolgom.
Egyébként a 40 évvel ezelőtti frankó hormontabletták amiktől a nők híztak valóban meggátolták az ovulációt, de hahó az 40-50 évvel ezelőtt volt. Hormonlöket. Ma már nem ezen az úton haladnak a tabletták!
Röviden:
Mindenki hülye csak én vagyok helikopter!
Kérdező válaszából részlet:
"De én úgy gondolom, hogy elsősorban a lány dolga az, hogy védekezzen, mivel ha teherbe esik, és ugye megy az abortuszra, tönkreteszi a szervezetét, ráadásul nem lehet kisbabája."
Lehet már túl öreg vagyok, de az én időmben az volt az általános nézet, hogy a NŐ feladat a védekezés ha, NEM akar gyereket. Az ő teste az ő felelőssége.
Más kérdés, hogy a férfi ugyanúgy felelős, de akkoriban valamiért a lányokba is próbálták belenevelni, hogy felelősek önmagukért.
De ugye kvrva kényelmes azt mondani, hogy húzzál gumit.
Szedjél tabit b@52od vagy ne kúrj!
Nem ugyanaz a nóta?
A fogamzásgátlás mindkét félnek felelőssége de a mai lányok erről fura módon megfeledkeztek!
Akkor szedd a gyógyszert ennyi.
Nem egy olyan eset volt,hogy igenis meghíztak tőle,csökkent a szexuális libidójuk,olyan bő vérzést okozott,hogy utána vérzés csillapítót kellett szedni,meddő lett valaki vagy éppenséggel teherbe esett,mert nagy felelősség valóban szedni a fogamzásgátlót,nem összevissza mikor kedved tartja.
2010-ben is kell ezzel törődni.
ejj ejjj ejjj, ne veszekedjetek, ha megkérhetlek titeket!
Nem azért tettem fel a kérdést, hogy ekkora nagy dolog legyen belőle, de viszont örülök hogy mindenki ennyire elvárja hogy csak a pasi védekezzen. Néhány embernek utána kellene kérdeznie a dolgoknak, úgy hiszem ( de nem szeretnék senkit sem megbántani ). De mindenkinek magának kell gondoskodnia a védekezésről, ha meg valaki meghízik, akkor lehet annak az is az oka, hogy van valami betegsége, amit a gyógyszer hoz ki belőle. Ki kell vizsgáltatni magad. Ha valakinek komolyabb baja van, akkor arra lehet találni megoldást. De nem csak a pasira hárítani a dolgokat, mert ha véletlen egyszer kiszakad a gumi, nem veszitek észre, és máris megtörtént a baj, és a pasi van hibáztatva. A 72 órás tabletta sem 100%-os, viszont azzal olyan hormonbombát lehet adni a szervezetnek, amitől sokkal jobban kikészül, mintha csak egy sima fogamzásgátlót szedett volna.
Mégegyszer mondom, senkit nem szeretnék megbántani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!