Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon csak engem irritál ennyire? A fogamzásgátlás.
Folyamatosan azokat a dolgokat olvasom, hogy "félek a fogamzásgátlótól mert meghízok, meg stb... "
Ezektől az emberektől azt kérdezném, hogy tudják hogy manapság már annyira KICSI HORMONTARTALMÚ a gyógyszer, hogy semmiféle változást nem idéz elő, csak beszabályozza a menstruáció idejét. Régen volt az, hogy meghíztak a nők, mivel igen nagy hormontartalmúak voltak, de hahó! 2010 van, ahol ilyennel nem kell törődni.
A másik... A gumi. Szerintem mind a két félnek kell foglalkoznia a fogamzásgátlásnak, de az, hogy a fiú védekezzen csak, az szerintem teljességgel lehetetlen. A gumi akármikor elszakadhat, és hopp, meg is történt a baj. Amúgy, ezzel csak a férfiakkal lehet kiszúrni, mert nem kényelmes nekik. És igenis, ha nem akarsz teherbe esni, akkor te is védekezzél! Mindkét félen múlik....
A fogamzásgátló mellett is teherbe eshet valaki. Erre én vagyok az élő példa. Édesanyám szedte a tabit és én mégis megszülettem...
A hormontartalom meg tönkre teszi a szervezetet, akkor is ha kicsi. Elég azt elfogyasztani, amit feltétlenül szükséges pl.csapvíz.
Én megbeszéltem a Szerelmemel, hogy én nem szeretném tönkre tenni az egészségemet. Megértette és hajlandó óvszert húzni, mert nem szeretné, hogy rámenjen az egészségem.
21:27
A fegyvergyártás mellett a gyógyszergyártás a második legnagyobb üzlet a világon. Szerinted ennek tudatában miféle garancia a gyógyszer megbízhatóságára az, h a legnevesebb gyógyszercég gyártja?? Szerinted a gyógyszercéget hol érdekli, h a nők egy része meddő lesz tőle, meg tönkre megy az egészsége? Szerinted komolyan érdekel ez valakit, ha pénzt kapnak érte?? Gondolj a dohánygyárakra.. Már leírtam, h az orvosok nem hülyék, mert igenis okosak, h nyakra főre írják fel a f.gátlót és kapják érte a zsét a gyógyszercégtől.
akkor most tisztázzuk. itt páran azt állítják, hogy a foggátlótól meddőek lesznek, és azért nem szedik? ez most komoly?:D
és hogy a foggátló csak egy biznisz, és mindenki beteg lesz tőle, de azért milliószámra gyártják? ugye ezt egyikőtök sem gondolta komolyan aki ezt állította.
h1n1-el tisztában voltam h pánikkeltés....nemis oltattam be magam. és még élek.
de azért egy légből kapott járványt ne tévezzünk össze a fogamzásgátlással...
édesjóistenem..
A gyógyszergyárak hozzáállását akartam illusztrálni a példával. Képesek voltak egy ál-járványt felfújni csak a pénzért. Akkor szerinted mire nem képesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!