Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez vajon csak engem irritál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon csak engem irritál ennyire? A fogamzásgátlás.

Figyelt kérdés

Folyamatosan azokat a dolgokat olvasom, hogy "félek a fogamzásgátlótól mert meghízok, meg stb... "

Ezektől az emberektől azt kérdezném, hogy tudják hogy manapság már annyira KICSI HORMONTARTALMÚ a gyógyszer, hogy semmiféle változást nem idéz elő, csak beszabályozza a menstruáció idejét. Régen volt az, hogy meghíztak a nők, mivel igen nagy hormontartalmúak voltak, de hahó! 2010 van, ahol ilyennel nem kell törődni.

A másik... A gumi. Szerintem mind a két félnek kell foglalkoznia a fogamzásgátlásnak, de az, hogy a fiú védekezzen csak, az szerintem teljességgel lehetetlen. A gumi akármikor elszakadhat, és hopp, meg is történt a baj. Amúgy, ezzel csak a férfiakkal lehet kiszúrni, mert nem kényelmes nekik. És igenis, ha nem akarsz teherbe esni, akkor te is védekezzél! Mindkét félen múlik....

2010. febr. 11. 14:40
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Igen, minden orvos hülye!!!Legalábbis ezt nyilatkozzák azok, akik azt hajtogatják, hogy a gyógyszer tönkreteszi minden nő szervezetét...Könyörgöm a legnevesebb gyógyszergyártó cégek forgalmazzák ezeket a tablettákat és mind forgalomba van.Akkor ha valami bajotok van, akkor ne szedjetek semmilyen gyógyszert, mert amúgy minden gyógyszer valamilyen szinten méreg...
2010. febr. 11. 21:27
 22/48 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló mellett is teherbe eshet valaki. Erre én vagyok az élő példa. Édesanyám szedte a tabit és én mégis megszülettem...

A hormontartalom meg tönkre teszi a szervezetet, akkor is ha kicsi. Elég azt elfogyasztani, amit feltétlenül szükséges pl.csapvíz.

Én megbeszéltem a Szerelmemel, hogy én nem szeretném tönkre tenni az egészségemet. Megértette és hajlandó óvszert húzni, mert nem szeretné, hogy rámenjen az egészségem.

2010. febr. 11. 22:38
 23/48 anonim ***** válasza:
95%

21:27

A fegyvergyártás mellett a gyógyszergyártás a második legnagyobb üzlet a világon. Szerinted ennek tudatában miféle garancia a gyógyszer megbízhatóságára az, h a legnevesebb gyógyszercég gyártja?? Szerinted a gyógyszercéget hol érdekli, h a nők egy része meddő lesz tőle, meg tönkre megy az egészsége? Szerinted komolyan érdekel ez valakit, ha pénzt kapnak érte?? Gondolj a dohánygyárakra.. Már leírtam, h az orvosok nem hülyék, mert igenis okosak, h nyakra főre írják fel a f.gátlót és kapják érte a zsét a gyógyszercégtől.

2010. febr. 12. 10:00
 24/48 anonim ***** válasza:

akkor most tisztázzuk. itt páran azt állítják, hogy a foggátlótól meddőek lesznek, és azért nem szedik? ez most komoly?:D

és hogy a foggátló csak egy biznisz, és mindenki beteg lesz tőle, de azért milliószámra gyártják? ugye ezt egyikőtök sem gondolta komolyan aki ezt állította.

2010. febr. 12. 11:25
 25/48 anonim ***** válasza:
Hol írtam, h mindenki beteg lesz tőle?? Idézd, légy szíves.
2010. febr. 12. 11:38
 26/48 anonim ***** válasza:
ha mégsem gondolod ezt, akkor mire fel ez a nagy lebeszélő kampány? akkor ne foglalkozzál vele h ki szedi és ki nem. mindenki maga döntse el, te pedig ne terjeszd itt az igéd, h gyógyszergyári fogás, meg a nőgyógyászok nyakrafőre írják fel, és nkik aztán baromira mindegy h mi lesz a nővel....
2010. febr. 12. 12:00
 27/48 anonim ***** válasza:
Te kis naív.. Gondolj csak a h1n1 oltásra! (én is bedőltem neki) Hol a járvány? Pánikkeltés volt az egész, h az emberek megvegyék és senkit nem érdekeltek a mellékhatások.
2010. febr. 12. 12:09
 28/48 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el, hogy a nőgyógyászok többsége tényleg szarik rá, hogy mi lesz a nővel, meg milyen mellékhatásokat okoz a fogamzásgátló. De természetesen mindenki azt csinál a saját testével, amit csak akar.
2010. febr. 12. 12:32
 29/48 anonim ***** válasza:

h1n1-el tisztában voltam h pánikkeltés....nemis oltattam be magam. és még élek.

de azért egy légből kapott járványt ne tévezzünk össze a fogamzásgátlással...

2010. febr. 12. 12:42
 30/48 anonim ***** válasza:

édesjóistenem..

A gyógyszergyárak hozzáállását akartam illusztrálni a példával. Képesek voltak egy ál-járványt felfújni csak a pénzért. Akkor szerinted mire nem képesek?

2010. febr. 12. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!