Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez vajon csak engem irritál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon csak engem irritál ennyire? A fogamzásgátlás.

Figyelt kérdés

Folyamatosan azokat a dolgokat olvasom, hogy "félek a fogamzásgátlótól mert meghízok, meg stb... "

Ezektől az emberektől azt kérdezném, hogy tudják hogy manapság már annyira KICSI HORMONTARTALMÚ a gyógyszer, hogy semmiféle változást nem idéz elő, csak beszabályozza a menstruáció idejét. Régen volt az, hogy meghíztak a nők, mivel igen nagy hormontartalmúak voltak, de hahó! 2010 van, ahol ilyennel nem kell törődni.

A másik... A gumi. Szerintem mind a két félnek kell foglalkoznia a fogamzásgátlásnak, de az, hogy a fiú védekezzen csak, az szerintem teljességgel lehetetlen. A gumi akármikor elszakadhat, és hopp, meg is történt a baj. Amúgy, ezzel csak a férfiakkal lehet kiszúrni, mert nem kényelmes nekik. És igenis, ha nem akarsz teherbe esni, akkor te is védekezzél! Mindkét félen múlik....

2010. febr. 11. 14:40
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
nemvoltjó példa ugyanis egy egyszeri alkalmas áljárvány kevesebb kárt okoz az emberekben, mint egy 10-20 évig beszedett fogamzásgátló. ezzel nem játszadoznának. ezt senki sem fogja neked elhinni, h a gyógyszergyárak is töményen leszarják mivan a tablettájukban, csak ellehessen adni....
2010. febr. 12. 13:14
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
hiába alacsony ez a tabi, akkor is hízlal. én igyis hiztam 10kg-ot és legalacsonyabb tabim volt!!!
2010. febr. 12. 19:13
 33/48 anonim ***** válasza:
0%
miért vártad meg a 10 kg-t?? abba kellett volna hagyni, nem aztan sirni.
2010. febr. 12. 22:18
 34/48 A kérdező kommentje:

Úristen, nem gondoltam volna, hogy ebből ekkora "veszekedés" lesz. Szimpla kérdés volt, és senkinek nem kell megsértődnie ezen.

Igen, van aki hízik tőle, meg stb. de hízni pl sok más dologtól is lehet, nem kell mindent a gyógyszerre fogni. Az, hogy egyidőben kezdtél el hízni a gyógyszer beszedésével, annak is rengeteg oka lehet. vagy a gyógyszer, vagy valami más.

2010. febr. 14. 19:56
 35/48 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan egyszerű, hogy gyógyszer vagy óvszer.

Az egyik kémiai beavatkozás a szervezetbe, a másik kényelmi kérdés. Plusz az óvszer még a nyavalyák ellen is véd.

Nekem is ez volt a dilemmám, azt hittem, hogy szűzen halok meg, mert szedek gyógyszert a szívemre, vérnyomásomra, izületre, allergiára, úgyhogy nem akartam még jobban összekavarni a testem. A nagybátyám 52 éves, agglegény (tehát nem csak egy nővel fekszik le) és ő mondta, hogy 17 éves kora óta használ óvszert, és még soha nem csúszott le, nem lyukadt ki, semmi baj nem volt vele.

22/L

2010. febr. 14. 20:40
 36/48 anonim ***** válasza:
ok. szerencséje volt. nekunk mar 3 x elszakadt. de ha uj pasi jonne, vagy vmi, nem lenne kérdés, h ovszer vagy gógyszer. amig meg nem ismerem rendesen, addig ovszer. kényelem ide, vagy oda. nekem amugy semmi bajom az ovszerrel. marmint olyan szempontbol, h érzek-e benne vmit vagy, nem. inkabb attol felek, h elszakad. de tabit szedek, ugyh ettol most nem kell felni.
2010. febr. 14. 22:21
 37/48 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-11 14:48

Hülye vagy!

2010. febr. 14. 23:21
 38/48 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-11 14:51

Hülye vagy!

2010. febr. 14. 23:22
 39/48 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-11 14:52

A petefészek nem áll le, pusztán a petesejt nem tud beágyazódni, mert terhességet szimulál a szervezet számára a gyógyszer.

Te is hülye vagy! :)

2010. febr. 14. 23:23
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
nem az a válaszoló vok, aki azt a 2 kommentet irta. de annyit én is tudok, h a petefészkek, méh működése teljesen leáll. olyan, mintha terhes lennél.
2010. febr. 14. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!