Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha megcsalnád a pasidat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalnád a pasidat (lefekszel más fiukkal de csak futólag) elmondanád neki? Vagy el kell egyáltalán mondani?

Figyelt kérdés
Mert én nem érzek lelkiismeret furdalást- úgy érzem ezek a kalandok csak megerősítették a hozzá fűződő érzéseimet- mivel rájöttem h Ő a TÖKÉLETES számomra- nincs jobb. :D De őszinte is szeretnék lenni.
2010. febr. 10. 23:40
1 2
 1/16 Futurare ***** válasza:
92%

Én is őszinte leszek... úgy hallom ezt szeretik a lányok is.

Tarkólövés!

Most te ettől nagyon boldog vagy? Azt hiszed minden szép ,és nagyon szereted meg minden? Próbáld elmondani neki, és rájössz, hogy nem helyes, amit teszel.

/Marton Hero/

2010. febr. 10. 23:43
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Aruld mar el hogy lehet futolag dugni?
2010. febr. 10. 23:45
 3/16 Futurare ***** válasza:
76%

Mint a hosszútávfutók.. xD

M.H.

2010. febr. 10. 23:47
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
remélem viszont csal
2010. febr. 10. 23:50
 5/16 Futurare ***** válasza:
84%
Azzal a srác is szemét lenne. Inkább égessük el!
2010. febr. 10. 23:54
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha egyszer ő a tökéletes, akkor nyilván tökéletesen megfelel neki a nyitott kapcsolat. Beszéld meg vele.
2010. febr. 10. 23:59
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Ha van benned egy kis szeretet is iránta, akkor nem mondod el, csak egyszerűen szakítasz vele, és megkíméled magadtól.

Ha nincs, akkor meg mond el neki, aztán búcsúzz el tőle.

Neked hogy esne, ha megcsalna? Biztosan te is elfogadnád magyarázatként, hogy csak erősebbé tette az érzéseit? Épeszű ember ezt nem fogadná el, legalábbis szerintem, de az csak egy vélemény....

Ne legyél önző, nem érdemled meg azt, hogy elnézze ezt neked, vagy veled legyen. Vagy, amit előttem is mondtak, beszéld meg vele, hogy nyitott a kapcsolat, és akkor nem probléma.

2010. febr. 11. 00:11
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Micsoda egy nyakatekert álszent magyarázat arra, hogy k*rva vagy, gratulálok!
2010. febr. 11. 00:14
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
Egy ribanc vagy. Persze, most biztos állítod magad elé a kifogásokat, hogy de hát csak így volt, meg de hát csak úgy... ezen nincs mit szépíteni, egy ribanc vagy. Sajnálom szegény srácot, aki talán tényleg szeret :( Ne kíméld, mondd meg neki.
2010. febr. 11. 00:48
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
00:11 Bevallom őszintén, én csak azért javasoltam hogy beszélje meg vele a nyitott kapcsolatot, hogy megtörténjen a konfrontáció, ahol a srác (bármilyen fájdalmasan is de) rájön végre, micsoda ordas kis ku rvára pazarolta az érzéseit, a lány meg rájön hogy a tökéletes pasit mennyire tökéletesen undorítani fogja a viselkedése. Talán mindketten tanulnak belőle. Meg egy gonosz disznó is vagyok mellesleg.
2010. febr. 11. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!