Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ideje lenne már rátérni a fogamzásgátló tablettára?
Ha már 2 hónapja együtt vagyok egy fiúval, akkor mindig áttérek (visszatérek) a tablettára.
Nem szeretem annyira az óvszert és szeretem ha megvan a lehetőség, hogy a párom belém élvezzen, ha akar.
Szerintem a barátnőddel vagy fejben van gond, vagy valami egészségügyi ok miatt nem ajánlotta még fel, amit nem is hozott a tudomásodra.
őőő ez időhöz van kötve? basszus 9 óra lehet nekem is el kellene kezdenek fogamzás gátlót szedni (21F)
ez szerintem nem időhöz van kötve...beszéld meg a barátnőddel, hogy te szeretnél ilyen módon védekezni, hogy jobb érzés legyen a szex. ezt meg kell beszélni és nem időhöz kötött...
3:
De ez változó, nem?
Néha meg azt olvasom nőktől, hogy a fogamzásgátló eltüntette a pattanásaikat vagy hogy növelte a libidójukat?.
Én akkor sem rajongnék a tablettáért, ha 10 éve lennénk együtt. Felelősségteljes férfiként nem szeretném, ha barátnőm szervezete felesleges megterhelésnek lenne kitéve. A gumi ellenben nem piszkálja meg a szervezetet még kicsit sem. ;-)
F 31
Igazat adok az előttem szólóknak.....
Téged is megértelek, mert gumiban szeretkezni egy életen át...finoman szólva nem az amire egy férfi ember vágyik. 4 év az nagyon hosszú idő, elég jól ismerhetitek már egymást. Más módszert is ki lehetne próbálni, de ezt mindenképpen meg kell beszélni előtte.
Ami a gyógyszert illeti...van olyan Nő akinél okoz problémát és van akinél nem. Az Én Párom éveken át szedte, és mivel nagyon durva vérzései voltak előtte még jót is tett a közérzetének...de egy picit meghízott Tőle. Amióta abbahagyta azóta nagyobb a szex utáni éhsége és fogyott is.....szóval van néhány mellékhatása.
Mivel a gyógyszert a Párodnak kell beszednie, ez kizárólag az Ő döntése....bárhogy is dönt Neked azt el kell elfogadnod.
37F
ha annyira gumi nélkül akarsz, köttesd el magad
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!