Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül szeretné a barátom csinálni engedjem? Ne engedjem? Többi lent
Figyelt kérdés
a barátom gumi nélkül szeretné csinálni. én félek tőle nem szeretnék terhes lenni még:S szedem a fogamzásgátlót rendszeresen. ő nem erősködik csak szeretnék neki valami örömet szerezni. eléggé le van szegénykém törve:S2010. febr. 10. 20:35
31/41 anonim válasza:
16.22. a KÉRDEZŐ FOGAMZÁSGÁTLÓT SZED!!!
32/41 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátló se nyújt teljes védelmet és az óvszer se mert kilyukadhat. és a 2 azért mégis csak nagyobb védelem. és igen félek 17 évesen még nem akarok kisbabát. de szeretnék a barátommal lefeküdni én e és őse bírná ki azt.
2010. febr. 11. 22:02
33/41 anonim válasza:
marhaság a kettőt egyutt hasznalni. a fogamzasgatlo akkor, és csakis akkor nem nyujt biztos védelmet, ha kihagysz szemeket!! az hormon, amit elég nehéz befolyásolni. mar bocs.
34/41 anonim válasza:
Képzeld el kedves kérdező, hogy elképzelhető, hogy a kettő együtt sem lesz elegendő. Szóval szerintem tartózkodjatok a szextől teljes egészében. Úgy a biztos. (Bár ha keresztény vagy, ebben sem lehetsz biztos.)
35/41 anonim válasza:
22:51
Ha NINCS peteérés, akkor akkor mégis hogyan estek már néhányan teherbe a gyógyszer mellett??
Csak kellett hozzá valami érett petécske.
36/41 anonim válasza:
van spontán peteérés. gumi nelkul nem biztonsagos.
37/41 anonim válasza:
jaa, ha nincs peteérés, akkor nincs gond, a tabitol meg az nincs!
38/41 anonim válasza:
Gumi nélkül nem biztonságos... Akkor miért van az, hogy a Pearl Index táblázaton a gyógyszer áll a legelőkelőbb helyen? Sok paranoid idióta...
39/41 anonim válasza:
kedves kérdező! Használjatok patentex kúpot akkor,ha ennyire aggódsz. Így aztán már még nagyobb biztonságban leszel! És gumi sem kell...:)
40/41 anonim válasza:
jól van mar. nem lattam, h szed tabit.. de ha nem szedne, akkor én is a gumit javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!