Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül szeretné a barátom csinálni engedjem? Ne engedjem? Többi lent
neee...kérlek neeee, n amortizáld tovább az emberek agysejtjeit....HA SZEDED A FOGAMZÁSGÁTLÓT, MÉGIS MI A F@SZÉRT AKARSZ ÓVSZERT HASZNÁLNI??????????????????????????????????????????????????????????????
az agyamat eldobom, pedig nyugodt természetű vagyok, de az ilyeneket hozzácsapkodnák párszor a falhoz:D bocs
Sok helyről hallottam azt hogy tabi mellet teherbe lehet esni és volt is rá példa az ismerősi körömben is. és ettől félek hogy velem is megtörténik
másfél éve szedem a tabikat L/17
Nekem is van két ismerősöm, akik tabi mellett lettek terhesek. És nem a saját hülyeségük miatt, egyszerűen nem lehet kiszámolni, hogy most tényleg történt peteérés vagy sem. Én nem bízok az ilyenekben. Egyszerűen a tudat, hogy kitudja, hogy most hatni fog vagy sem, teljesen elvenné a kedvem a szextől, ideges lennék.
Ha te is ennyire félsz az "a'lanature" dologtól, akkor megnyugtatlak, hogy a pasinak semmi különbséget nem szokott érezni a nőben gumival vagy anélkül, hiszen ugyanúgy stimulálja a farkát a hüvely. (Nem a netről szedtem össze ezt a dolgot, sajnos én is estem teherbe tabi mellet, de én ezt nem szeretem hangoztatni. Mi is csináltuk gumi nélkül. Én nem éreztem túl sok különbséget.)
28/L
aki teherbe esik, az rosszul szedte. hányt, fosott, nemvettebe, egyebek.
szedd rendesen, nemfigsz teherbe esni.
hameg a barátod vinnyog, az a te hibád. mert túlparázod. és neki van igaza
"Ha te is ennyire félsz az "a'lanature" dologtól, akkor megnyugtatlak, hogy a pasinak semmi különbséget nem szokott érezni a nőben gumival vagy anélkül, hiszen ugyanúgy stimulálja a farkát a hüvely."
Bírom amikor az idióta nők magyarázzák meg, hogy mit érez egy férfi gumiban vagy anélkül...
Szerintem legközelebb amikor a párod nyalja a puncidat, rakjatok elé 3 réteg műanyag fóliát és rájössz a különbségre...
El sem hiszem, hogy egy nő tud abban állást foglalni, hogy milyen gumiban szexelni egy pasinak...Az ilyen okoskodó nőket el tudom képzelni, hogy milyen dührohamot kapnának, ha megtudnák, hogy a párjuk holnaptól csak gumiban hajlandó kefélni...
Az ilyen okoskodó nőket el tudom képzelni, hogy "férfiként" milyen dührohamot kapnának, ha megtudnák, hogy a párjuk holnaptól csak gumiban hajlandó kefélni...
Kihagytam a férfiként szót...
Nah meg a másik, azért sem szedem már, mert elég kényes dolog.
Sok mindenre kell figyelni, hogy ne történjen baj. Mert mondjuk olyan is volt, hogy a pasijával csinált kb. délután, este meg ment a hasa. Na most akkor mi van?
Terhes lett, nem vitás, de "szerencsére" elvetélt. Mert nem akarta. Mondjuk én most mindent megadnék egy picurért.
De sajnos, mivel egyszer elvetéltem, lehet ezért nem megy.
28/L voltam
28/L
Elmondanám, hogy már évek óta gumival csináljuk és nincs azzal semmi gond. Ez hülyeség, hogy olyan érzés, mintha sok réteg akármicsodát húznának rá. Azért nem olyan vastag az. ÉN kérdeztem meg TŐLE kíváncsiságból és azt mondta, hogy ha teljesen fel van állva neki alapból nem szokta érezni annyira, nem olyan érzékeny.
Hogy ez igaz volt, vagy sem, mindenki döntse el magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!