Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül szeretné a barátom csinálni engedjem? Ne engedjem? Többi lent
Ha neked ilyen kínzás gumiban csinálni, akkor ne csináld.
Istenem, ennyi hülyegyereket...
21:37
szerintem feltétlen találj rá megoldást, már csak azért is, mert ha kipróbáljátok gumi nélkül, akkor rá fogtok jönni hogy eddig "ruhában fürödtetek" ;)
Bár azt nem értem minek szedtél fogamzásgátlót mostanáig..
Persze mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Én is tanúsíthatom hogy igenis VAN különbség, nem is kicsi. Még az ultravékonynál is. Szállj csak le nyugodtan a magas lóról, mi sem akarjuk neked megmagyarázni hogy a menstruációs görcs, vagy a szülés nem is fáj annyira. Tényleg olyan nagyképű vagy hogy azt hiszed jobban tudod?
Amúgy senki nem mondta hogy akkoranagy szenvedés, csak azt hogy igenis más. Ha a szerelmem nem akar tabit szedni, bármilyen okból, akkor a kedvéért elfogadom hogy nekem nem lesz annyira jó (figyelsz ugye? nem mondtam hogy rossz lesz) de ne akard már jobban tudni hogy én mit érzek és mit nem.
Én sem akartam senkit kioktatni, csak néha olyan nagy feneket kerítenek ennek a "gumi nélkül sokkal jobb" dolognak, hogy hihetetlen.
Csak ennyi.
21:37
Általában nem vagyok túlzottan a tabi mellett. De ennek semmi értelme. Vagy egyik, vagy másik. Mind a kettő fölösleges. Bombázod a szervezeted hormonokkal és még a pasinak sem jó? A tabletta a legbiztonságosabb módszer, ha vki rendesen szedi. Vki írta, h nem lehet tudni mikor van peteérés vagy vmi ilyesmi..
Azért jó lenne tudni, h h működik a fogamzásgátló nem? Pont az a lényege, h a hormon miatt NINCS peteérésed.
Szóval szerintem igen, ha másfél éve szedsz gyógyszert, akkor nyugodtan feküdj le vele gumi nélkül. Vagy csak gumival védekezzetek, de akkor meg ne terheld a szervezeted feleslegesen.
(Amúgy meg szerencsétlen esetek, kivételek mindig vannak...pl. pont itt volt vki, aki gumival védekezett, kiszakadt, bevett 72 órás tabit és mégis terhes maradt...)
Lehídalok...Gumiba ugyanolyan, fáradtság miatt nem veszi ki időbe, ha 26 órára veszed be egy tüzes pillantástól úgy maradsz. Emberek!!! Élvezitek ti a szexet, vagy olyankor is ezen jár az agyad?
Mielőtt lehurrognátok! 23éves nő vagyok, 8éve élek rendszeres szexuális életet, 3hónapja hagytam abba a tabit, azóta máshogy oldom meg, de soha egy percig sem jutott eszembe, h baj lehet. Pedig nem csörgőórával a seggembe jártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!