Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájdalom a fogamzásgátló miatt?
Csináltass hüvelykenet tenyésztést. Az egyértelműen kimutatja, hogy van-e kórokozó a hüvelyedben, és ha igen, akkor milyen és mekkora számban. Ahogy ennek megvan az eredménye, egyből tudnak kezelni, ha olyan bajod van.
Amit tudni kell a fogamzásgátlóról, hogy hatással van a nők hüvelyére is, ugyanis ott egy olyan közeget biztosít a hüvely számára, ami nehezíti a spermiumok helyzetét, ezáltal is véd a terhesség ellen, viszont egyes nőknek ez nem jó, nincs rájuk jó hatással, ugyanis ezeket a tüneteket tapasztalják.
Nekem soha nem volt ilyen gondom a fog. gátlóval egészen addig, míg nem szültem. Utána szülés után rendszeresen nekem is ilyen gondjaim voltak, sokszor volt mintavétel, volt, hogy fertőzésem volt, volt hogy csak sima irritáció. Nekem az volt a megoldás, hogy abszolút letettem a fog. gátlót és óvszerrel védekezünk. Azóta nem volt ilyen gondom.
Nem mindenki bírja.
Először mindenképpen csináltasd meg a mintavételt, de ha nincs fertőzésed, egy hüvelyflóra helyreállítást azért nem ártana csinálnod, kapsz erre való készítményt vény nélkül a patikában, ha ez sem segít, akkor hagyd abba a gyógyszerszedést, mert nem bírod! És ha abbahagyod és rendbe jössz, akkor legalább tudod, hogy mitől voltak ilyen gondjaid.
"Nem hiszem,hogy fertőzés,mert akkor a barátom már elkapta volna de neki semmilyen panasza nincs"
Egy dolgot tanulj meg! A legtöbb ilyen eredetű fertőzésnek férfiaknál nincs tünete, csak hordozzák a fertőzést!
Illetve amennyiben volt fertőzésed és a barátod nem volt veled egyidejűleg kezelve, úgy az is elképzelhető, hogy ő adja vissza neked folyton!
A másik meg, hogy ha a fog. gátló tönkre vágja a hüvelyflórádat, márpedig képes rá, akkor nagyon csekély számban vagy egyáltalán nincs jótékony hüvelybaktérium a hüvelyedben, ami fenntartaná az egyensúlyt és védene a fertőzés ellen, így túlszaporodnak különböző gombák a hüvelyedben és azért tapasztalsz ilyen tüneteket, azért van folyamatosan fertőzésed, avagy irritációd.
Ha ennyiszer jársz orvoshoz, akkor gyanítom, hogy ugyanaz a helyzet veled is és jobban jársz, ha abbahagyod a fog. gátló szedését!
Pikk-pakk elmúlna minden ilyen gondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!