Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminelle fogamzásgátlóról kinek milyen tapasztalatai vannak? Többi lent.
Most szeretném elkezdeni,de előtte szeretnék tudni egy két dolgot róla.
össze-vissza vérzés az első hónapban?
szedése közben fogom ugyanugy kívánni a szexet?
Menstruációnál a görcs elviselhetöbb lesz?- mert nekem mindig nagyon szokott fájni.
hangulatingadozás?
Mellnövekedés?
És valaki szedése közben eset már teherbe?
Jó drága.
vérzés max az első honapban lesz zavaros utána beállitja
nekem csökkent a libidom hüvelyszárazság stb
nem görcsölök annyit ez igaz
a mell nem fog megnőni
ha normális szeded és az első honapban védekezel mellette akkor nem eshetsz teherbe
Nekem nem volt össze-vissza vérzés, az első hónapban néha volt egy kis barnázás, de az is elmúlt.
A szexhez nincs túl sok kedvem amióta szedem.
A görcsök teljesen elmúltak.
Hangulatingadozást nem vettem észre, de mivel már kb. 10 éve szedek fogamzásgátlót, nincs viszonyítási alapom.
A mellem nem nőtt. A Yasminelle az egyik legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszer, szóval nem valószínű hogy a tiéd nőni fog.
Nem voltam terhes még. Ha valaki szedi rendszeresen és betartja a szabályokat, akkor szinte 0 az esély a teherbe esésre.
Tényleg nem egy olcsó gyógyszer, de már vannak ugyanazzal az összetétellel olcsóbbak, pl Symicia, Jangee, Velgyn, Deciora...Én inkább ezeket használom.
Lassan már 2 éve lesz, hogy ezt a gyógyszert szedem.
Egy grammot se híztam tőle, a mellem se növekedett meg tőle, a libidóm se csökkent és nincs hangulatingadozásom. :)
Nekem ez az első fogamzásgátlóm, amit szedek.
Az első hónapban volt barnázás, utána elmúlt.
Rendszeresen szedem, és minden a legnagyobb rendben van vele.
Negatív hatását nem tapasztaltam, a menstruációm rendszeresen megjön, görcseim nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!