Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a jelei lehetnek ezek? Lehetek terhes? A többi lent.
Előző hónap 9-én kezdtem el szedni a Yasminelle nevű fogamzásgátlót. E hónap 6-án kellett volna bevennem a 2. levél 1. szemét, (mivel 30-án jött meg és ugye megtartottam a 7 napos szünetet, ahogy az orvos mondta,) de nem volt erre lehetőségem (valóban nem volt, az okokat nem fejteném ki). Hétvégén olyan "tüneteim" voltak, mint menstruáció előtt; hátfájás, derékfájás, fájdalom a petefészek tájékán, hangulatingadozás és libidónövekedés. 9-én szexeltünk a párommal és belém élvezett. Szerintetek amiket leírtam a peteérés tünetei voltak? Ma pedig főleg a bal petefészkem környékén szúró fájdalom volt, most is elég fura érzésem van ott. Szerintetek ezek lehetnek már a beágyazódás tünetei?
A kérdést nem kétségbeesésemben írtam ki, a párommal komoly kapcsolatban vagyunk... Tapasztalatokat kérnék szépen tőletek, a trollok kíméljenek! Előre is köszönöm minden kedves válaszadónak!
Mivel egy hónapnak el kellene, hogy teljen a fogamzásgátló szedésénél, hogy hatása is legyen, így eleve meglehet az esélye annak, hogy teherbe estél.
Ettől függetlenül, ha betudtad venni a bogyódat 12 órán belül, elvileg védettséget élvezel. 24 óra nem a vég, de esélye lehet. Ha több napot kihagyva vetted be a következőt, érdemes egy terhességi tesztet venned. Valószínűleg becsúszott egy baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!