Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabiszedés és a terhesség jelei, avagy lehetek terhes?
"átváltsak esemény utánira"
Remélem vágod, hogy az esemény utáni sokszor annyi hormont tartalmaz, mint a tabletta. Nem véletlen, hogy egy ciklusban max. egyszer lehet alkalmazni...
Előző vagyok.
Tévedsz, kedves válaszoló, mivel a pharmatex esemény utáni tabletták hormonMENTESEK. Csak azért válaszoltam erre, mert rosszul tudod, és nem akarom összezavarni a kérdezőt. Lehet, hogy van olyan esemény utáni, amiben szintén vannak hormonok, de én kizárólag a Pharmatexről beszélek, amiben NINCS
A harmatex nem esemény utáni. Kicsit el vagy tévedve.
Az esemény utáni tabi=72 órás tabletta, amiben nagy adag progeszteron van.
A Pharmatex SPERMICID, amit aktus ELŐTT kell használni!!!! És nem bevenni bakker, hanem a hüvelyedbe dugni!!
Aktus után már igen csak b.szhatod vele.
okkal kell 12 órán belül bevenni a tablettát, te pedig ebből kicsúsztál, tehát a tájékoztató szerint ennek megfelelően kellett volna eljárnod
a pharmatex pedig helyileg alkalmazható fogamzásgátló, aktus előtt
enül a nemi közösülés előtt kell használni.
Mit jelent a helyi
fogamzásgátlás?
Napjainkban egyre szélesebb körben elterjedt a lokális vagy helyileg
alkalmazható fogamzásgátló módszer, melynek lényege, hogy
a fogamzásgátló készítmény a hüvelybe juttatva fejti ki hatását.
Hatóanyaga spermicid (spermaölő) hatású, az ondóval való
érintkezéskor megbénítja a spermiumok mozgását,
majd széthasítja azokat.
Ezeknek a helyi fogamzásgátló szereknek a sajátossága,
hogy a közösülés előtt kell alkalmazni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!