Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek vagy csak késik?
Nekem mindig összevissza jön meg a tablettamentes 7 napon. 2-6 -ig már minden volt.
Ha mindent jól csináltál, akkor nagyon valószínű, hogy csak késik. 7 nap utolsó napján is normális még, ha megjön.
Ugyanakkor kell folytatni a tabletta szedést, amikor szoktad, független attól, mikor jön meg.
Most nekem is 5. napon érkezett és eltart kb. 5 napig.
Teljes hónapot, utána mihelyst a 2. levelet elkezdtem, már semmi nem volt és most meg késik...
Az orvossal beszéltem, teljes nyugalommal állította, hogy normális. (Magánrendelésre járok.)
Igen, mert ha a menstruációd elsú napján kezded szedni a gyógyszeredet(most a legelső levélre gondolok), akkor nagyon sokáig tart a vérzés. Ezért szokták javasolni a dokik(legalábbis néhányan), hogy a menstruáció 4. vagy 5. napján kezdjék szedni és akkor normálisan fog megjönni.
Ne aggódj, ha megjön. Kezd szedni időben a gyógyszert függetlenül attól, hogy elmúlt e már a vérzésed vagy sem, másodjára nem szabadna sokáig tartani, csak pár napig. Ez az egy hónapos vérzés, csak a legelső levélnél van(amennyiben az elsp naptól szeded).
És nem hülyeség amit írok, direkt rákérdeztem anno a dokimnál, hogy hallottam ilyet és erre javasolta, hogy ne az első nap, hanema 4.-5. napon kezdjen és akkor jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!