Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Mennyi az esélyem? Sürgős!
Figyelt kérdés
igazából sose volt rendszeres a menzeszem
és 5.e és 10.e között szokott megjönni. de az
a helyzet h előző hónapban 6.án jött meg. a
barátommal pettingeztünk és mikor
elélvezett akkor ráment egy picit nah oda...
és hát rögtön letöröltük és mentem
zuhanyozni jól megmostam és intim
szappant is használtam! még nem jött meg.
(nagyon stresszes vagyok és nyár óta 6kg-ot
fogytam most 47kg vagyok)Ilyenkor mi van?
lehetek terhes? mennyi az esély rá? még
nem jött meg...
2013. febr. 3. 17:31
2/6 anonim válasza:
ha nem dugta be akkor nem vagy terhes... azért a spermium nem GI Joe...
3/6 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem lehetsz terhes. Ha lenyugszol, meg fog jönni. Amúgy még csak harmadika van.
4/6 A kérdező kommentje:
nagyon kköszönöm szépen a kedves és megnyugtató válaszokat! :)
2013. febr. 3. 17:45
5/6 anonim válasza:
Szia! Nem kell aggódnod nem vagy terhes. Most megvagy ijedve lehet a stressz miatt is késik. Ha úgy érzed vegyél tesztet. Remélem tudtam segíteni egy kicsit! :)
6/6 anonim válasza:
nem vagy terhes nyugi .. amugy meg ezer forint alatt vannak a tesztek de felesleges kethet utan mutatja ki hogy terhes vagy e de nem tortent semmi szoval szusza,hizz vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!