Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barbiii07 kérdése:
A het napban vagyok, de nem jott meg. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Altalaban a het napos szunet masodik napjan nar meg jon, de most mar a negyedik napon vagyok. Szedtem rendesen a gyogyszert, de egyszee elmaradt este, mindig nyolckor veszem be, es igy reggel vettem be, 8:15kor. Lehetseges hogy megszakadt a vedettseg? Kerlek segitsetek! Normalis valaszokat varok, elore is koszonom.2013. febr. 3. 09:22
1/4 anonim válasza:
Igen, sajnos lehetséges. Főleg ha tiniknek való fogamzásgátlót ettél (mert abban kevesebb a hormon)
Vegyél terhességi tesztet. Az a biztos.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom. De anyum pl azt mondta hogy ez rendben van. de elegge be vagyok parazva..
2013. febr. 3. 09:31
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez a jobbik eset. Mivel a tabi megvonásos vérzést produkál, ergó köze sincs a normál ciklusonként jelentkező vérzéshez, így sok nőnél megjön úgy, hogy megmarad a megvonásos vérzés. Barátnőm ezért lett anyuka. Mire rájöttek, hogy baj van már csak hetek választották el attól, hogy rúgjon a kicsi.
4/4 anonim válasza:
Lehetsz, de amint látom csak a negyedik napban vagy! Mivel nem szedted rendesen a tabit, még lehet hogy csak késik! Nekem amúgy mindig az 5. napon szokott megjönni. Orvost is kérdeztem, azt monda, a lényeg hogy a szünetben jöjjön meg. Tehát még van időd, de ettől persze lehetsz terhes, de várj még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!