Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek vagy csak késik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek vagy csak késik?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, minden nap cirka ugyanakkor, ugyanabban a percben (szó szerint értve!) szedtem be, de most, hogy a második levél végére értem, a menzeszem már második napja késik. Lehetek terhes vagy a tabletta a hibás? Esetleg a szervezetemmel lehet valami?

2013. febr. 7. 21:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, nos én voltam az, akinek rá kellett kérdeznie, hogy akkor most hogyan és mint kezdjem el. Azt a választ kaptam, hogy a menzesz első napja, de minden rá van írva a tájékozatóra. Rendes egy ember az, aki ennyire törődik az emberrel, mikor az egy rendelés alkalmával 8000 Ftot fizet neki, de én sem tudtam, hogy ilyen lesz... Sajnos.

De tényleg nagyon köszönöm, hogy segítettél. :) Nem is tudod, mennyit jelent ez nekem:)

2013. febr. 7. 22:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Örülök neki. :) Aztán ne aggódj, helyre fog az állni rendesen. És ne parázz, ha rendesen szedted, akkor nem lesz semmi bajod.
2013. febr. 7. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!