Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a jelei lehetnek ezek? Lehetek terhes? A többi lent.
Előző hónap 9-én kezdtem el szedni a Yasminelle nevű fogamzásgátlót. E hónap 6-án kellett volna bevennem a 2. levél 1. szemét, (mivel 30-án jött meg és ugye megtartottam a 7 napos szünetet, ahogy az orvos mondta,) de nem volt erre lehetőségem (valóban nem volt, az okokat nem fejteném ki). Hétvégén olyan "tüneteim" voltak, mint menstruáció előtt; hátfájás, derékfájás, fájdalom a petefészek tájékán, hangulatingadozás és libidónövekedés. 9-én szexeltünk a párommal és belém élvezett. Szerintetek amiket leírtam a peteérés tünetei voltak? Ma pedig főleg a bal petefészkem környékén szúró fájdalom volt, most is elég fura érzésem van ott. Szerintetek ezek lehetnek már a beágyazódás tünetei?
A kérdést nem kétségbeesésemben írtam ki, a párommal komoly kapcsolatban vagyunk... Tapasztalatokat kérnék szépen tőletek, a trollok kíméljenek! Előre is köszönöm minden kedves válaszadónak!
De hiába fogalmazod meg nagyon szépen és írod körül... Ennek nincs semmi értelme... Olyan mintha otthon lennél a családdal, és kiírnád kérdésbe ide, hogy "a rajtam lévő póló kék?". Nem tudjuk, fogalmunk sincs róla, de lépsz hármat, megkérdezel valakit a családból, és megkapod a választ.
TELJESEN pont ugyanígy működik az összes "lehetek terhes" kérdés!!!! Fogod magad, felkelsz, elmész a patikába, és veszel egy tesztet, ami megmondja Neked. Ennyi... A női test reakciója ezerféle lehet, de van erre egy tökéletesen működő megoldás, úgy hívják, terhességi teszt. Mit kell ezen napi rendszerességgel figurázni??:((
"trollok kíméljenek!"
*bánatosan félrerúg egy követ és továbbáll*
Kevesebb mint 10 óra múlva megveheted a tesztet. Ebbe teljesen feleslegesen tapasztalatokat megosztani. Minek?? Kérdezd meg, hogy ha Te még nem voltál úszni, de 1.80 magas vagy, 1.85 a medence amibe mész télen -10 fokban fedett helyen bikiniben, akkor mekkora az esélye hogy elsüllyedsz? Tapasztalatok?
Ez teljesen hülyeség, 10 órára ne nyugodj meg, menj aludni, vegyél tesztet és megtudod. Szeded a fogamzásgátlót, ami nem ürült ki a szervezetedből, teherbe esni nem annyira könnyű, de senkinek a tapasztalata nem fog segíteni.
Nem tudjuk:
- a párod spermium számát
- a párod spermáinak az aktivitását
- a te petesejted állapotát
- és millió egy hasonlóan lényeges dolgot ami MINDEN egyes ilyen esetet egyedivé tesz.
Írd ki, hogy segítség, nő a hasam, és érzem h néha rúg benne valami, terhes vagyok? Akkor ebben már sokaknak volt tapasztalata, tudnak segíteni. Vagy leírod, hogy a párom óvszert használt, én szedek fogamzásgátlót, belém se tette, lehetek terhes? Erre is adunk választ. Minden másra meg ott, a terhességi teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!