Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác a péniszét a csaj csiklóján hozogatja majd a pocijára\ tomporára élvez leheta csaj terhes? Szerintetek a csiklópetting biztonságos?
Figyelt kérdés
#csiklópetting
2015. jan. 9. 16:14
21/30 anonim válasza:
"állítólag az előváladék legenda"
na és itt jöttem rá,hogy a kérdés kamu
22/30 A kérdező kommentje:
a kérdés nem kamu és az hogy előváladékban nincsenek spermiumok egy doki ismerősöm mondta
2015. jan. 9. 16:50
23/30 anonim válasza:
Itt egy újabb link, amiben úgyszintén ORVOS VÁLASZOL és írja, hogy előváladéktól lehetsz terhes!!
De ha ennyire sötét vagy, akkor az már a te bajod!
Tudod, ha már többen is azt mondják, hogy veszélyes az előváladék, akkor azon el kéne gondolkodni!
24/30 Jozso89 válasza:
Én is nagyot aszaltam ahogy leírta a dolgokat:D
25/30 A kérdező kommentje:
tök mindegy...leheta faszt be sem kéne dugnia pinába és nem lenne ilyen baj
2015. jan. 9. 16:56
26/30 anonim válasza:
Ezzel a mentalitással lett egyik ismerősöm 14 évesen terhes, pedig a pasi "időben kivette". Most van egy 4 éves aranyos kislánya.
27/30 anonim válasza:
Ha normális keretek között védekezel, akkor nem lesz baj!
Ha meg nem akarsz védekezni, akkor ne is "dugj".
28/30 A kérdező kommentje:
igazáából azt kell mondjam hogy igazatok van.
szerintem nem lehet biztonságosan szexelni védekezés vagy fogamzásgátlás nélkül. se így se úgy.
max petting ahola nemi szervek nem érnek össze.
2015. jan. 9. 17:03
29/30 anonim válasza:
Kettes! Tudod miért nem esik teherbe a barátnőd? Mert valamelyikőtök MEDDŐ. Hoppá...
30/30 anonim válasza:
szerintem nem lesz baj a csiklopettingtol, masreszt meg attol, h valaki meg orvos, lehet hulye... elovaladek siman tartalmazhat spermiumot az elozo adagbol... az mas kerdes, h volt-e a srac azota pisilni, mert az pl kimossa, es akkor mar az elovaladek nem tartalmaz lenyeges mennyiseget... de pl ha elmegy, azutan meg 10 percre ra meging beteszi, ott mar lehet gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!