Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác a péniszét a csaj csiklóján hozogatja majd a pocijára\ tomporára élvez leheta csaj terhes? Szerintetek a csiklópetting biztonságos?
Nektek mi bajotok van? Tegnap este óvszerben dugtam bele a barátnőmbe. Óvszerben nem tudok elélvezni, úgyhogy dugtam 20 percig, amíg ő el nem élvezett. Aztán levettem a gumit és úgy dugtam még 3-4 percig, amíg én is elélveztem. Mikor éreztem hogy orgazmusom lesz, kihúztam a farkam a testéből és a hasára élveztem.
Így csináljuk évek óta és még sosem lett terhes. Ti meg ilyen hülyeségeket kérdeztek, "hogyha spermás kézzel hozzáérek a puncijához, lehet-e terhes?". Nem! A te esetedben sem!
21/F
köszia válaszokat rendesek vagytok. ti gondolkodtatok már hogyan csinálnátok ha nem lenne semmiféle fogamzásgátlás?
(aka a természetben élnénk)
Na-na, érhet még meglepetés! Előváladékról nem hallottál? Igen könnyen becsúszhat a baj!
Egyrészt a "legenda" miatt eléeg sok nö lett már terhes.
Másrészt a 2-es válaszoló egyszer igencsak meg fog lepödni, ha ennyire hülye.
Ha meg nem létezne fogamzásgátlás, akkor sokkal több gyerek születne, ahogy régebben is történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!