Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ovuláció után 7 nappal biztonságos a szex?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 05:30
2/17 A kérdező kommentje:
De én most védekezés nélkülire gondoltam. :D
Ha tegyük fel pl. 15-én volt peteérésem és 23-án együtt voltunk akkor lehet-e baba belőle?
Én úgy tudom, hogy csak 1 napig életképes a peteselyt tehát akkor 7-8 nap után kizárható?
2013. júl. 30. 06:39
3/17 anonim válasza:
akkor elvileg nem olyan veszélyes de ez nem pont időhöz kötött...alakulhat ki máskor is ovuláció...sok helyen olvastam már..ez a naptármódszer nem túl biztonságos.. szerencsére van bízva
4/17 A kérdező kommentje:
de nekem 101% hogy 20-án volt ovum! mindig érezni szoktam :S
szerintetek akkor 1 hét alatt biztos a dolog ha összemennénk a következőnél pl.?
2013. júl. 30. 07:25
5/17 anonim válasza:
- A ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, nincs 100%-osan védett időszak! A peteérés időpontja előre csak valószínűsíthető, utólag lehet biztonsággal meghatározni. Úgynevezett extra peteérés is "bármikor" előfordulhat. Bár nem jellemző, de a fentiekből is látható, a menstruáció alatt is történhet teherbeesés. - Valamint, bár ritka, de egy ciklusban több peteérés is előfordulhat! (ezt egy oldalról másoltam)
6/17 anonim válasza:
A szex védekezés nélkül sohase biztonságos. Bármikor teherbe lehet esni, mert a szervezet nem egy gép, mai előre beprogramozva működik.
7/17 A kérdező kommentje:
De nekem csak 1 peteérésem van/volt. ;)
2013. júl. 30. 07:26
8/17 anonim válasza:
ezt még egy nőgyógyász sem tudja neked biztosan megmondani hogy csak az az egy volt és nem lesz több..amúgy is miért akarsz védekezés nélkül sexelni?
9/17 A kérdező kommentje:
érzésileg csak jobb gumi nélkül vagy nem!? :p
2013. júl. 30. 09:16
10/17 anonim válasza:
igen jobb, de vigyázzatok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!