Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác a péniszét a csaj csiklóján hozogatja majd a pocijára\ tomporára élvez leheta csaj terhes? Szerintetek a csiklópetting biztonságos?
Előző cikkből idézek:
"Egyes szakértők szerint az előváladék elegendő spermiumot tud "felvenni" az előző ejakulációkból a húgycsőben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson."
Erre van egy nagyon jó megoldás. Úgymond vizelési öblögetés.
Az aktus után a férfi el megy pisilni. És mikor pisil egyszer visszafogja, egyszer erősebben nyomja a pisit.
Így a húgycsőben lévő pisi kimossa az előző elélvezésből származó spermiumokat :)
8:
De látod, hogyhogy mindenkitől ezt hallom?
Abba miért nem gondolsz bele, hogy csak te és ti vagytok azok akiknek a fejébe kamasz korukban túl sok hülyeséget tömtek a teherbe eséssel és a fogamzásgátlással kapcsolatban. Több százszor lehetettem már lányok puncijában a farkammal óvszer nélkül, bármilyen védekezés nélkül és sosem lett egy lány sem terhes.
Miért nem gondolsz bele, hogy talán neked nincs igazad, ha nekem 5 év aktív szexuális élet után nem volt ilyen problémám, akkor másnak sem lenne.
Abba miért nem gondolsz bele, hogy lehet te vagy az aki túlságosan sokat aggodalmaskodsz és csak azzal nyugtatod magad, hogy engem hülyézel?
nem az előváladék legenda hanem az hogy van benne sperma te tökkelütött.
az amúgy igaz hogy a punci savas aszeméremajkak körül és csak a vaginában lúgos hogy segítsea spermiumot?
valaki mondja már meg hogyan kell dugni mindeféle bzi fogamzésgátlás nélkül:D
biztonságosan
Kicsit azért elég ellentmondásos vagy, hisz azt hiszed, hogy "legenda" az, hogy az előváladékban nincs élő sperma, amit a csaj terhes lehet, azonban a megszakításosban nem hiszel!
Ha úgy tartod, hogy az előváladékban nincs élő sperma, akkor miért is nem hiszel a megszakításosban?
És hogy hogy kell "dugni" minden fogamzásgálás nélkül biztonságosan??
SEHOGY!!!
Ha már "dugni" akarsz, akkor VÉDKEZZETEK, vagy különben Terhes leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!