Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben kiszakadt az óvszer. Mekkora eséllyel jelentkezhet valamilyen egészségügyi probléma?
A barátnőm egyből észrevette, amikor kiszakadt, szóval csak egy pár pillanat volt.
Mekkora eséllyel kaphattunk el egymástól valamilyen nemi betegséget? (herpesz,tripper,HIV)
Tudom bizalmatlan dolog ilyet kérdezni, de nem régóta vagyunk együtt.
A nemi betegség valószínűsége a balf***ság függvény integrálásával kapható meg, ahol az integrálási határok 0 és 999 (a hülyeséged szintje).
Tehát:
P=int_0^999 sin(e^b)db=0,6247
Vagyis az esély a megbetegedésre 62,5 %, szóval jobb ha felkerestek egy orvost.
Hogyhogy felmerült ez a kérdés bennetek?
Talán valamelyikőtök beteg?
Ha mind a ketten egészségesek vagytok és ezt tudjátok is, akkor szerintem fölösleges ezen problémázni.
Inkább remélem a barátnőd vett be eseményutánit a terhesség elkerülése végett, ha szükség volt rá.
első vagyok...bocs am a lenéző válaszért csak nem értem hogy ilyet miért gyakorikérdéseken kell kérdezni..mennyi eséllyel..honnan tudjuk?..
De szerintem tényleg érdemes kivizsgáltatni magatokat biztos ami biztos és jobban vigyázni ezntúl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!