Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy TP-LINK TL-WA850RE...

Vettem egy TP-LINK TL-WA850RE Wi-Fi jelerősítőt. Lesz valami egészségügyi kockázata, ha pont a lábam előtt, az asztal alatt van?

Figyelt kérdés
Csak ott találtam szabad konnektort. Eléggé félek, olvastam, hogy az erős rádióhullám rákot okozhat.

2014. dec. 26. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Így van és a TP-link cég globálisan kiírtja az embereket, aztán csődbe megy.

OMG!

Mennyi baromság van az interneten.

2014. dec. 26. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Amúgy az erős rádióhullámokról annyit, hogy a a wifi 100mW míg a mobiladótorony 2000mW, tehát a mobiltelefon 20* olyan erős, nem beszélve a TV adókról, a rádióadókrol, a műholdakról és sorolhatnám.

Nem, nem lesz semmi bajod.

2014. dec. 26. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt nem olvastad, hogy a WIFI segítségével robotként lehet irányítani az embereket?
2014. dec. 26. 21:04
 4/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ha a Wi-Fi károsítja az emberi szövetet, akkor a mobiltelefon is. Azt pedig mindenki ott hordja a létfontosságú szervei közvetlen közelébe, és/vagy a nemi szervéhez közel. Mégse érdekel senkit.

De ha ennyire fosol, miért nem veszel egy pár méteres hosszabbítót? Nem egy ökör ára. Vagy iktasd ki teljesen a Wi-Fi -t és térj át vezetékes hálózatra.

2014. dec. 26. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Már feltalálták a konnektor-hosszabbítót.
2014. dec. 26. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
röviden: nem.
2014. dec. 26. 21:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Csak biztosra szerettem volna menni, de ezek szerint tényleg nincs semmi aggódnivalóm.
2014. dec. 26. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazából a mobil sokkal nagyobb eséllyel okoz rákot, illetve gyulladást (inkább erről olvass neten), főleg ha folyton szorosan az ember mellett van (pl nadrágzseb), mint a Wifi szóval a Wifi az, amitől nem kell tartanod.
2014. dec. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!