Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy egyeseket rá lehet erre kényszeríteni?
Mostanában több olyan kérdést is olvastam, hogy lányokra, nőkre a "párjuk" kényszeríti rá a fogamzásgátló tabletta szedését.
Csak én érzem úgy, hogy ezek a "férfiak" csak és kizárólag a saját kényelmükkel törődnek?
A következményekbe nem gondolnak bele?
Mert nekik úgy kényelmes, meg "olcsó"...
És a sok hülye nő, akinek megér annyit a "béke" meg a "nyugalom" meg a hülye pali, hogy képesek is szedni...
Ja mégcsak annyit akartam mondani, hogy egy orvos barátom mondta, hogy megszakítás nélkül is,azért elég nehéz a teherbeesés! tényleg iszonyat jó és pontos ciklus lehessen és nagyon rendszertelen és RITKA szex, hogy összejöjjön pont és lekövethető legyen...Szóval sokan ugye alapból próbálkoznak és sokára jön a baba.Nem véletlenül.
Aki bekapja a legyet "véletlenül" annak vagy nagy szerencséje/szerencsétlensége volt, vgy pedig rendszeresen megtörtént a baki illetve rendszeres szexuális élet alatt történt 1x a baki.
13:
Pont írtam, hogy nem ajánlom senkinek. Csak épp nekem bejött, sose volt belőle bajom. Más módszerektől meg igen.
Neked bejött a bogyó, szedegesd, semmi baj nincs ezzel sem.
Nekem $zar volt, hiába kevés a hormon. Környezetemben sem túl jók a tapasztalatok, de ennyi.
Aki szereti, tőlem szedje, azt kész.
De az utolsó igazából leírta: Ha te döntötted el, hogy szeded, nem más "könyörögte"/erőszakolta ki, az teljesen más helyzet, mint pl ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
vagy ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Remélem, így már érthető a lényeg.
Azért, mert sok pasi elhiteti a buta barátnőjével, hogy nála úgyse talál jobbat, és ha bizonyos dolgokra nem hajlandó (akár a védekezéssel kapcsolatban, akár öltözködésileg, kinézetben, stb), akkor elhagyja.
A buta lány/nő, meg ahelyett, hogy kiállna magáért, inkább fejet hajt a másik akarata előtt, esetleg el is hiszi, hogy tényleg olyan szerencsétlen, hogy nem találna jobb pasit.
Nekem is volt ilyen pasim, de én megszabadultam tőle, mert rájöttem, hogy nála csak jobb lehet mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!