Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal két hónappal ezelött a menstruációm 3. napján lefeküdtünk, belém élvezett de nem estem teherbe. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 18:47
2/9 anonim válasza:
Vannak akik évekig próbálkoznak, ha telibe lőne pont a legtermékenyebb időszakodan akkor is kb 15-20% az esélye h terhes leszel.
3/9 anonim válasza:
Első,
az PONT nem akadály, ha a kisfickók kitartóak és/vagy az illető hölgynek rövid a ciklusa, és a menstruáció végefelé már ovulál is (nálam már volt a 8. ciklusnapon is), illetve spontán ovu is létezik.
Kérdező!
Egyszerű: nálad nem állt fent egyik eset sem, amit felvázoltam.
5/9 anonim válasza:
3. Hogy ne lenne problémás a menstruáció? Alapból nem akkor van a legnagyobb esély a terhességre és nem valószínű, hogy a véres közegben a spermiumok olyan sokáig bírnák ,hogy megvárják a következő ovulációt (ami nem jellemző,hogy a 14.nap előtt bekövetkezne)pláne,hogy folyamatosan folyik is kifele . Spontán ovulációra se lehet apellálni. Teljesen érthető, hogy nem lett terhes...
6/9 anonim válasza:
"ami nem jellemző,hogy a 14.nap előtt bekövetkezne"
Ugyancsak jellemző!
MINDEN 28 napnál rövidebb ciklusnál EZ a helyzet.
Ajánlom figyelmedbe a luteális és a follikuláris szakaszok fogalmát!
7/9 anonim válasza:
Tisztában vagyok velük köszönöm. Miből gondolod ,hogy az ő ciklusa 28 napnál rövidebb? Mondta? Én csak arra utaltam, hogy nem a legtermékenyebb időszakban volt az aktus, nem kell meglepődni ha nem sikerült , valamint a vérzés igenis befolyásolja...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként 33 naposa ciklusom:) akkor ezek szerint úgymond "elment" a baba?
2014. dec. 8. 15:58
9/9 anonim válasza:
Nem drága, hanem meg sem fogant!
Nem minden aktusból lesz gyerek, szépen is néznénk ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!