Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Behatolástól, terhes lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Behatolástól, terhes lehet?

Figyelt kérdés

sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy behatolástól, mekkora az esélye annak hogy terhes lett barátnőm? első alkalom volt , tudom ez nem számit 1 nappal azelőtt végeztem önkielégités

de még mielőtt indultam vizeltem párszor és fürödtem. na de az a baj hogy most késett neki a menstruációja, tegnap megjött de ma reggel ugy kelt fel hogy hányingere volt ez az egész körülbelül 4 hete történt és ugy tudom akkor volt neki peteérése is összesen körülbelül 10 másodpercet töltöttem bent de előjáték is volt igy előnedvem biztosan volt...ebben a 10 másodpercben megeshetett, az hogy terhes lett? kérlek ne irjatok becsmérlő kommenteket, nagyon megbántam a dolgot :/ előrre is köszönöm a válaszokat

2010. jan. 30. 18:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Csináltass vele egy tesztet. Milyen hülyeség már, h azért nem csinál, mert fél?

Majd addig húzza a dolgot, h mire kiderül, már sz*rt se tud vele csinálni, csak vehetitek a pelenkákat...

Nem olyan sok ideig lehet elvetetni, szóval jó lenne ha rávenné magát...

2010. jan. 30. 23:59
 22/23 A kérdező kommentje:
tudom 12 hét a határidő, de remélemn nem az
2010. jan. 31. 09:27
 23/23 anonim ***** válasza:

lehet nem vacsizott rendesen és az éhségtől volt hányingere.. mondjuk nekem minden reggel hányingerem van.. vagy mert éhes vagyok,vagy mert este sokat ettem,vagy mert valamiért ideges vagyok(sztem ez lehet nála is)

vagy azért mert nagyon nagyon nem aludtam ki magam.az utóbbi ritka az olyankor van,ha 3-4 orát alszom csak.

2010. febr. 1. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!