Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Behatolástól, terhes lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Behatolástól, terhes lehet?

Figyelt kérdés

sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy behatolástól, mekkora az esélye annak hogy terhes lett barátnőm? első alkalom volt , tudom ez nem számit 1 nappal azelőtt végeztem önkielégités

de még mielőtt indultam vizeltem párszor és fürödtem. na de az a baj hogy most késett neki a menstruációja, tegnap megjött de ma reggel ugy kelt fel hogy hányingere volt ez az egész körülbelül 4 hete történt és ugy tudom akkor volt neki peteérése is összesen körülbelül 10 másodpercet töltöttem bent de előjáték is volt igy előnedvem biztosan volt...ebben a 10 másodpercben megeshetett, az hogy terhes lett? kérlek ne irjatok becsmérlő kommenteket, nagyon megbántam a dolgot :/ előrre is köszönöm a válaszokat

2010. jan. 30. 18:01
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
ja, és még annyi hogy óvszer nélkül történt :/
2010. jan. 30. 18:04
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, baromi nagy az esélye, hogy most terhes (a menstruáció terhesség alatt is jelentkezhet). Csináljon egy terhességi tesztet a barátnőd, és legközelebb VÉDEKEZZETEK.
2010. jan. 30. 18:07
 3/23 anonim ***** válasza:
Elvileg megeshetett, igen. De ha megjött neki, akkor nem hiszem, hogy terhes (bár ritka esetben terhesség alatt is megjöhet, de ez tényleg ritka). Esetleg vegyetek egy tesztet, az biztosabb.
2010. jan. 30. 18:07
 4/23 A kérdező kommentje:
és a ciklus, vagy valami ilyesmi nem öröklődhet mert ő mondta hogy édesanyjának is rendesen megjött meg barátnőmnek még nincs rendesen beállva a menses mindig késik pár napot most legutóbb 6 napot de reggel mint irtam ma reggel rosszul volt és most már kezdek parázni :/
2010. jan. 30. 18:09
 5/23 anonim ***** válasza:
sztem nem terhes...de legközelebb tényleg vigyázzatok :/
2010. jan. 30. 18:12
 6/23 A kérdező kommentje:
akkor meg tudnád mondani, hogy mitől volt reggel hányingere?
2010. jan. 30. 18:12
 7/23 anonim ***** válasza:

Hát lehet attól is hányingere, hogy beképzeli magának hogy terhes és a tüneteit érzi.

Amúgy szerintem simán lehet terhes, főleg ha volt előváladék és peteérés alatt történt. Legközelebb védekezzetek.

Bár ha megjött neki, akkor azért nem olyan valószínű, de van, aki végigmenstruálja a terhességét.

Ha továbbra is izgultok, akkor teszteljetek.

2010. jan. 30. 18:19
 8/23 A kérdező kommentje:
háth...ma megbeszéltük, fél attól hogy pozitív lesz mert még nem vagyunk 18 kort nem szeretnék irni...de nem 12 évesek vagyunk azért, ha holnap is émelygéssel kel akkor vesz tesztet köszönöm a válaszokat kicsit megnyugtatnak
2010. jan. 30. 18:20
 9/23 anonim ***** válasza:

Lehetett bármitől hányingere. Akár a stressztől is. A legbiztosabb, ha vesztek pár tesztet és akkor megnyugodhattok, vagy kezdhettek cselekedni.

Nekem is volt már olyan, hogy felkeltem, feküdtem még fél egy kicsit az ágyban, és hirtelen nagyon erős hányinger tört rám.. Mégse voltam terhes :)

2010. jan. 30. 18:20
 10/23 anonim ***** válasza:
honnan tudjuk hogy mitől volt hányingere... pfff
2010. jan. 30. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!