Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Behatolástól, terhes lehet?
sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy behatolástól, mekkora az esélye annak hogy terhes lett barátnőm? első alkalom volt , tudom ez nem számit 1 nappal azelőtt végeztem önkielégités
de még mielőtt indultam vizeltem párszor és fürödtem. na de az a baj hogy most késett neki a menstruációja, tegnap megjött de ma reggel ugy kelt fel hogy hányingere volt ez az egész körülbelül 4 hete történt és ugy tudom akkor volt neki peteérése is összesen körülbelül 10 másodpercet töltöttem bent de előjáték is volt igy előnedvem biztosan volt...ebben a 10 másodpercben megeshetett, az hogy terhes lett? kérlek ne irjatok becsmérlő kommenteket, nagyon megbántam a dolgot :/ előrre is köszönöm a válaszokat
Hát lehet attól is hányingere, hogy beképzeli magának hogy terhes és a tüneteit érzi.
Amúgy szerintem simán lehet terhes, főleg ha volt előváladék és peteérés alatt történt. Legközelebb védekezzetek.
Bár ha megjött neki, akkor azért nem olyan valószínű, de van, aki végigmenstruálja a terhességét.
Ha továbbra is izgultok, akkor teszteljetek.
Lehetett bármitől hányingere. Akár a stressztől is. A legbiztosabb, ha vesztek pár tesztet és akkor megnyugodhattok, vagy kezdhettek cselekedni.
Nekem is volt már olyan, hogy felkeltem, feküdtem még fél egy kicsit az ágyban, és hirtelen nagyon erős hányinger tört rám.. Mégse voltam terhes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!