Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Behatolástól, terhes lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Behatolástól, terhes lehet?

Figyelt kérdés

sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy behatolástól, mekkora az esélye annak hogy terhes lett barátnőm? első alkalom volt , tudom ez nem számit 1 nappal azelőtt végeztem önkielégités

de még mielőtt indultam vizeltem párszor és fürödtem. na de az a baj hogy most késett neki a menstruációja, tegnap megjött de ma reggel ugy kelt fel hogy hányingere volt ez az egész körülbelül 4 hete történt és ugy tudom akkor volt neki peteérése is összesen körülbelül 10 másodpercet töltöttem bent de előjáték is volt igy előnedvem biztosan volt...ebben a 10 másodpercben megeshetett, az hogy terhes lett? kérlek ne irjatok becsmérlő kommenteket, nagyon megbántam a dolgot :/ előrre is köszönöm a válaszokat

2010. jan. 30. 18:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
hm, remélem igazatok van...ő próbál nem foglalkozni vele én viszont tiszta ideg vagyok....hiába mondom neki hogy vegyen tesztet nem hallgat rám :/ de elnézem neki mert tudom hogy fél én is félek ki nem félne ilyen esetben
2010. jan. 30. 18:22
 12/23 anonim ***** válasza:
hányingere az embernek bármitől lehet, túl sok evés, vagy túl kevés evéstől. Nehéz ételektől, vírustól, stressztől.
2010. jan. 30. 18:23
 13/23 A kérdező kommentje:
hát ahogy igy leirjátok, szerintem a stressztől van de azért egy tesztet tényleg veszünk
2010. jan. 30. 18:25
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem fogamzásgátló tabletta mellett voltak reggeli rosszulléteim. Fogalmam sincs mitől, de elmúlt. Ennyi:D

Amúgy ha óvszer nélkül akarjátok, írasson fel magának tablettát, mindketten jobban jártok vele - neked nem kell óvszer, neki meg nem kell félnie a terhességtől.

Az meg hogy "BAROMI NAGY AZ ESÉLYE" egyszerűen nem igaz. Kicsi az esélye. De ez a kicsi is elég ahhoz, hogy teherbe essen. Most már nem tudtok mást csinálni, mint vesztek tesztet, aztán óvatosabbak lesztek.

2010. jan. 30. 18:37
 15/23 A kérdező kommentje:
óvszerrel szeretnénk csak akkor pont nem volt nállam mert ugy voltam vele hogy majd szépen elbeszélgetünk tévézgetünk...és bumm ez lett belőle
2010. jan. 30. 18:38
 16/23 anonim ***** válasza:
hát nekem fiú létemre is van h reggel hányingerem van..
2010. jan. 30. 19:34
 17/23 A kérdező kommentje:
akkor valószinüleg terhes vagy :) hát jó na de tudod azért ha egy lánynál ilyen van akkor már ott az esélye
2010. jan. 30. 20:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Bravó!

Legközelebb, ha nincs óvszer, akkor ne közelíts hozzá!

Van önuralmad, vagy állat vagy?

Van kezetek, szájatok... használjátok azt.

Amúgy, ha jól értettem, éppen a vérzés közelében volt? Mert akkor kisebb az esélye - főleg, ha nem is mész el benne.

Ha közben megjött a következő vérzése is, akkor minimális az esélye, hogy terhes legyen.

Lépések:

1: Teszt,

2a: GUMI vásárlás!!!

2b: babakocsi vásárlás (pozitív eredménynél - de ezt nem hiszem)

2010. jan. 30. 22:38
 19/23 A kérdező kommentje:
ezt nem értem, leirnád mégegyszer? hogy mijen vérzésről beszélsz?
2010. jan. 30. 22:54
 20/23 anonim ***** válasza:

szia :)

Nos, előszöris figyelj rám.

4 hete peteérése is lehetett ergo lehet terhes még 1 másodperc miatt is.

Viszont megjött neki.

Terhesség alatt általában nem olyan a mensi, mint szokott. (legtöbb esetben) tehát rövidebb ideig van meg,pl. 2-3 napig, vagy kevesebb mennyiségű lehet h csak pár csepp.

Ha ezek közül valamelyik is van, akkor mindenképp terhességi tesztet javaslok. Illetve ahogy írtad, ha holnap is rosszul fogja magát érezni, akkor is csináljátok meg a tesztet.

2010. jan. 30. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!