Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Terhes lehet? :O
már ne is haragudj, de a bmw-nek szerintem semmi lényegességét nem látom a sztoriban.
Feleslegesen írtad le. Nem a kocsi a lényeg, meg h 5en hajtottak rád, hanem a végeredmény. Van egy csaj aki úgy tűnik h ki akar veled szúrni....
Szóval ez a lényeg, a többi csak felesleges információ....
Boccsmár, h élek... komolyan mondom, sírtok itt amiatt, h több információt kaptatok, mint amit "elvártatok"-.-'
Amúgy meg ha nemlátnád, akkor ott van a megjegyzésbe, a kérdés alatt, mégegy kérdés... olvasd el mégegyszer;)
De ha lusta lennél: "Nemtudom mi lelte a nőket? Ennyi kanos csaj van?*-) Vagy lehet láttak, mikor beállítunk fateromék 745-ös BMW-vel????" Van benne pár kérdőjel, ami kérdést feltételez barátok közt is... Szóval nyugodtan hurrogjatok le, jó?
Jaj, meddig szekáljátok még, hogy leírta, hogy milyen kocsival ment?? Oké, írhatott volna "jó kocsit" is, de az nem elég egyértelmű. Lássátok be, sok csaj a pénzre megy, nem?? Ennek fényében valószínűleg a gyereket is a pénzért akarhatja megtartani... Lássuk be, az ilyen típusú kiscsajból is van bőven..
Én még mindig azt mondom, hogy a csajnak mondd meg még ma, hogyha nem mondd le a gyerekről, beszélsz a szüleivel. És ezt tedd is meg (szintén ma) lehetőleg személyesen! Még mindig nincs késő a 72 órás tabihoz, és a szülei csak legyömöszölik a torkán, vagy észhez térítik! A helyzetet szerintem megértik, mert ők is voltak fiatalok, bár remélhetőleg nem olyan hülyék és felelőtlenek, mint a kedves lányuk..és tényleg megértik a problémát..
igen-igen, bizony:) De azért még szúrkálást akar....:D
nembaj, legalább szúrásra jó, de CSAK gumival:) amúgy remélem nem kaptam el tőlle semmit...
Szánalmas vagyok? akk ne írjál és maradjál otthon fater
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!