Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit gondoltok erről? Terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Terhes lehet? :O

Figyelt kérdés
Tegnap este elmentem bulizni... Nem vagyok helyes pasi, elég csúnya is vagyok szerintem... De vagy 5csaj rámnyomult... Én igazából nem emlékszem rá, mert kicsit bevoltam állva...:S Haverjaim mesélték... És állítólag, 2csajjal elmentem szobára... Aztán másnap az egyiknél "tértem" magamhoz:S Nemtudom mi lelte a nőket? Ennyi kanos csaj van?*-) Vagy lehet láttak, mikor beállítunk fateromék 745-ös BMW-vel???? Ráadásul az egyik járni akar, meg azt mondta h koton nélkül kapta az ívet:( (annyi esze nemvolt h húzzon ráXD) És most tök tanácstalan vagyok, h mit csináljak...:S Lehet, hogy terhes??? Nem akarok gyerkőcöt:S
2010. jan. 30. 16:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
egyetértek a 17:02-sel
2010. jan. 30. 17:15
 12/27 A kérdező kommentje:
Az a baj, h a csaj azt mondta, h minden áron meg akarja tartani... és ráadásul még csak 16éves... nemtom milyen hülye bulát fogtam ki:( Én 18 vagyok... de nem éppen 18évesen akarok apuka lenni...:/ köszi a gyors válaszokat mindenkinek:)
2010. jan. 30. 17:17
 13/27 anonim ***** válasza:

Szólsz a szüleinek, előkeríted őket, akármilyen ciki is, megmondod nekik is és a lánynak is, hogy te nem akarod a gyereket, nem vállalsz a jövőben érte felelősséget, és anyagilag se támogatod. Esetleg egy ügyvédet is előkaparsz, vagy magadtól nyomtatsz egy papírt, hogy lemondanak az anyagi és egyéb támogatásaidról és szépen aláírják. Egy gyerek sok pénzbe kerül és később ezzel nagyon lehúzhatnak. Mivel valószínű, hogy a lány tényleg csak a pénzért akarja a gyereket. Ha pedig nem akarnak aláírni semmit, de meg akarják tartani a gyereket, akkor ügyvéd.

Én nagyon komolyan veszem az ilyet, nem érdemes szórakozni ilyesmivel...

2010. jan. 30. 17:25
 14/27 anonim ***** válasza:
most azon vagy kiakadva, h 674-es írtam véletlenül a 745ös helyett? hát grat
2010. jan. 30. 17:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha tegnap történt a dolog, honnan tudja a csajszi, hogy terhes?("megakarja tartani").Jézusom, ennyire ne legyetek már szánalmasak...
2010. jan. 30. 19:27
 16/27 A kérdező kommentje:

mivel nemhúztunk gumit, és a csaj elmondása szerint elmentem benne... olvashatnál a sorok közt...

köszi, megpróbálkozok szüleinek szólni... Bár elég gáz lesz odaállítani a szülei elé, h megszűrtam a lányukat, és nem is emlékszek rá:S

2010. jan. 30. 20:47
 17/27 anonim ***** válasza:

gáz.

De még a 72órába belefér...bevehetné igazán azt az esemény utánit.

Amúgy ne verd magad a bmw-vel, ennyi rizsa nélkül is leírhattad volna a lényeget.

ez a bmw-s dolog pont nem lényeg sztem...

2010. jan. 30. 23:17
 18/27 anonim ***** válasza:

:D

Tényleg szükséges volt beleírni a BMW-t.. Amúgy meg feleslegesen vered a nyálad, kb. az összes román parasztnak BMW-je van. Ezzel csak a nincstelen senkik dicsekednek, mert már bárki tud venni egy szar típust magának..

Ami meg a csajt illeti, leszarnám, hogy megszüli-e a gyereket vagy sem. Talán meg is érdemelnéd, ha ilyen felelőtlen vagy. Ok be voltál b@szva.. hát megesik. Ha viszont tényleg semmiért nem veszi be a tabit, akkor mondj le a gyerekről aztán szívjon egyedül a kis csaj, ha annak is ennyi esze van.. Minden jót. :)

2010. jan. 30. 23:46
 19/27 anonim ***** válasza:

23:46!

ott a pont nálad :)

2010. jan. 31. 00:00
 20/27 A kérdező kommentje:

Az a baj veletek, h egyből azt hiszitek, hogy menőzésből írtam... Elég hülye logika.... De mindenki magából indul ki....

Köszi a sok-sok ÉRTELMES választ;) Szerencsére voltak olyanok is, akik normálisan válaszoltak:)

kitaláltam valamit:) Holnap este elhívom vacsira, és én csinálom a kaját:) És beleteszem azt a 72órás tabit;)

szerintetek jó ötlet? Vagy másnem megtömöm, mint a libát:D Esetleg marad a lemnondás... De inkább ne szülessen meg, nem szeretném h ne legyen szegény kiskrapekek apja, meg h ilyen felelőtlen szülei legyenek:( főleg az anyja...:/

2010. jan. 31. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!