Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőmmel szexeltünk, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel szexeltünk, de nem vettem fel gumit, viszont nem mentem el, de még utána se, tehát biztos h nem élveztem bele. Mennyi az esély rá h terhes?

Figyelt kérdés
rendes válaszokat kérnék :)

2014. nov. 26. 00:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6,79%
2014. nov. 26. 07:07
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

Van rá esély. Valamivel kevesebb, mintha elmentél volna benne, de van rá esély.

Ez a legrosszabb "védekezési forma", ahogy az előttem szólók írták, már az előváladékban is lehetnek spermiumok.

Az esély attól is függ, hogy ő a ciklusának hanyadik napján tartott, ha közepén, akkor pl megnő az esély a terhességre, de az sosem nulla.

A szexualitás felelősséggel jár, mert minden egyes együttlétből-a legjobb védekezés mellett is-lehet gyermek.

Minél kevésbé vagy kockázatosabb védekezést választotok, annál nagyobb rá az esély.

Ami a legtöbb embernek beválik, és elég biztonságos: az az óvszer és a fogamzásgátló. Beszéljétek át barátnőddel, hogy melyiket-akár mindkettőt tudjátok bevállalni.

Nézz utána különböző oldalakon, hogy mikkel lehet még kiegészíteni a védekezést, növelni a hatékonyságot, nem tilos egyszerre több módszert is bevetni!

A ti esetetekben most már csak két mérlegelni való dolog maradt, ha nem akartok gyereket: van-e még idő az esemény utánira (72 órán belül kell bevenni, és napról napra csökken a biztonsága, tehát így is maradhat még terhes), illetve ha terhes lett a barátnőd, akkor bevállaljátok-e az abortuszt.

Na ennek fényében gondoljátok át legközelebb a védekezést!

2014. nov. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!