Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a gumi! Mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Előre meg szeretném kérni a rosszindulatú embereket, hogy ne kommenteljenek. Szóval...párommal együttlét során kiszakadt a gumi, de csak előváladék volt benne, és amikor kiszakadt, rögtön észrevette és abba is hagytuk az aktust. 72 órás fogamzásgátlóra nem volt pénzem (Mindketten egyetemisták vagyunk, és hát...örülünk így is, ha egy hónapban csisszre kijövünk. 5000 forint esemény utáni tablettára...igazából kajára van annyi félretéve.) Szóval szerintetek mennyi az esélye, hogy ebből terhesség legyen? Eddig mindig nagyon vigyáztunk, nem tudom, most mi történhetett.2014. nov. 2. 21:12
3/11 anonim válasza:
Ha valóban csak kelőváladék jött, akkor nagyon kevés. Nem valószínű hogy terhes vagy, de fent áll az a nagyon kevés esélye annak hogy az vagy, de nyugi, tényleg kevés.
4/11 anonim válasza:
Hát nem lehet sok esélye, ha tényleg csak előváladék volt, de lehet...te tudod, bevállalhatod az izgulást, hogy meg fog-e jönni vagy sem. ahogy kivettem a mondandódból, te már teljesen eldöntötted ezt.
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg semmi gond nem lesz. :) Hányadik napján vagy a ciklusodnak? Ha elején/végén, akkor közel 0%, hogy terhes legyél. Ne görcsölj rá. :)
6/11 anonim válasza:
szerintem ne izgulj, ez olyan mintha megszakításossal védekeztetek volna, ami mint tudjuk sokaknak bejön.
7/11 A kérdező kommentje:
Igazából utoljára október 23-án múlt el. És ez az aktus 30-án volt.
2014. nov. 2. 21:20
8/11 anonim válasza:
K**rva hu*ek vagytok ha nem pengettek ki azt az 5000-et. En elhiszem,h nincs penzetek de a baba tobbe kerul. Lehet,h nem esnel amugy se teherbe de ha igen... mondanom se kell, h az copas. Az abortusz dragabb es rohadt fajdalmas eees veszelyes.
9/11 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok/vagyunk vele. De ugyanakkor nem tudtuk, hogy mit csináljunk. Együnk vagy tablettát vegyünk...
2014. nov. 2. 21:31
10/11 anonim válasza:
Sajnos van rá esély,de nem tudni mennyi. November 10-én tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!