Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe estem tabletta mellett?
1 hónapja volt tabletta váltásom, Dienilléről Cypromixre. A Cypromixről azt kell tudni, hogy egy nagyon erős hormongyógyszer/fogamzásgátló, nem is szabad hosszútávon szedni.
Egy hete kezdődött a szünet, és ebben a hét napban semmi vérzésem nem volt. Ilyen nyákos fehér folyásom van. Lehet hogy terhes lettem? Rendszeresen szedtem a bogyót úgyhogy nem tudom mi a probléma.
Viszont holnap újra el kéne kezdenem, de ha mégis terhes lettem akkor nem szeretném nehogy baja legyen az esetleges babának. Teszt meg állítólag 10 nap múlva mutatja ki, és én 4 napja voltam együtt a barátommal utoljára (pont szünetnapon). Szóval ha most estem teherbe a teszt hiába mutat negatívat ha később kiderül hogy mégis pozitív.
Ha elmegyek nőgyógyászhoz ő meg tudja nézni már most hogy terhes vagyok e? Ha igen, hogy?
Légyszi segítsetek, kétségbe vagyok esve!
18/L
Nem lettél terhes,csak a váltás miatt van.A teszt szex után 14 nappal mutat már biztosat. 10napnál ritkán,inkább várj 14 napot,ha félsz.
Nőgyógyász csak akkor fogja látni,ha már eltelt 2hét a szex óta,hogy esetleg van petezsák...
Szedd rendesen a cyppromixet és ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!