Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit lehetne használni óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne használni óvszer mellett fogamzásgátlót, ami nem hormontartalmú tabletta?

Figyelt kérdés
Le szeretnénk feküdni a barátommal, de én nem tartom teljesen megbízhatónak csak óvszerrel. Mit lehetne mellé? Nem szeretnék hormontartalmú fogamzásgátló tablettákat szedni, tehát valami más kellene. Kinek mi jött be eddig? Köszönöm a tanácsokat :)
2014. okt. 11. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
nem vagyok jártas ebben a dologban de hogy egy fogamzás gátló ne legyen hormon tartalmú hááát ...
2014. okt. 11. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Hüvelgyűrű.Van benne hormon,DE nem megy át az emésztőrendszereden,tehát nem okoz problémát, mert közvetlenül oda megy a hormon,ahova kell.Olvass picit utána,ha érdekel.

Bár én azt mondom, ha nem vagytok bal/f*/sz/*k és nem szakítjátok el soha az óvszert,magyarán tudjátok használni,akkor nem kell mellé más. Ha mégis ragaszkodsz,akkor óvszer mellett a barátod ne a puncidba élvezzen az óvszerben, hanem máshova.

2014. okt. 11. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Vannak erre készült spermicidek, kenőcsök, kúpok, tabletták, de nagyon macerás a használatuk.

Pl.: Pharmatex

2014. okt. 11. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet én tudom rosszul, de nem minden tabletta hormonos.

Amúgy vannak komolyabb, tartós védelmű dolgok, mint a spirál. De azt nem kapni csak úgy...

2014. okt. 11. 10:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen a Pharmatexről olvastam, de azt írták sokan , hogy az nem tuti, főleg ezek a spermicidek. A spirál meg azért nem jó mert fiatal vagyok. De főként azért akarok biztosra menni, mert elég rendszertelenül jön meg és félek, hogy nem veszem észre.
2014. okt. 11. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha Pharmatex-et magában használnád, akkor azt mondom, hogy inkább ne szexelj, mert magában könnyen terhes lehetsz. De ha Pharmatexet használsz, plusz óvszert, bár nem tudom, hogy a kettő nincs-e egymásra hatással, akkor azért az elég nagy biztonság.

De azért elárulok neked egy titkot, hosszú évekig, rengeteg aktus során védekeztem csak gumival, jelenleg is azzal védekezem és soha egy sem szakadt ki és nem lettem mellette terhes! Szóval magában a gumi is elég. Csak nem mindenki tudja használni...

2014. okt. 11. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Úgy tudtok 100%-kig biztosra menni, hogy a barátod óvszert húz magára,és behatoláskor nem élvez beléd.

Ja és orálszexnél,ujjazáskor,pettingkor, ne kerüljön spermás ujj a hüvelyedbe.

2014. okt. 11. 11:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Szerintem nincs hatással a Pharmatex az óvszerre, amit találtam, hogy max ha valaki síkosítót használ, na az károsíthatja, elméletileg.
2014. okt. 11. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:

A biológiai és az extra peteérős napokat érdemes mellé kiszámolni. Mi régóta így védekezünk (+óvszer).

13-15. napon van a peteérés ciklushossztól függően, az előtte és utána lévő 6 nap, illetve a Jónás nap, és az az előtti 3 nap az, amikor oda kell figyelni.

Az extra peteérős napod itt tudod kiszámolni: [link]

2014. nov. 26. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!