Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta mellett teherbe esés?
Sziasztok!
Kedden hagytam abba a tabletta szedését, de az előző levél után nem hagytam szünetet, hogy csúsztassak. (Megkérdeztem dokit, lehet ilyet)
Szombatonként szokott megjönni, de most csak épphogy 1 pötty volt.
Vasárnap kezdtek elindulni a dolgok, és hétfőn is viszonylag rendben volt minden, bár jóval kevesebb mint szokott lenni és sokkal sötétebb színű.
Most kedd van megint tehát hivatalosan 4. napja kellene véreznem és már szinte megint semmi sem volt.
Általában 5 napig szoktam menstruálni.
Ez lehet terhesség jele?
Érdemes lenne tesztet vennem?
(rendszeresen élek a párommal nemi életet, és csak a gyógyszerrel Milligesttel védekezünk, és bennem szokott elmenni)
Előre is köszönöm a válaszokat
Valószinü a hormonokkal van a gond, tényleg nem kéne szünet nélkül szedni, nemhiába találták ki...
Magad megnyugtatására sztem csinálj egy tesztet, de nem hinném hogy terhes vagy.
Egyébként létezik, hogy tabletta mellett terhes lesz valaki. Volt szerencsém hozzá, pedig rendesen szedtem.
Köszönöm a válaszokat, csinálok holnap egy tesztet.
Az első kommentelőnek üzenem: Azért írtam ide is, hátha járt valaki már hasonlóképpen és tapasztalatot oszt meg velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!