Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló mellett teherbe...

Fogamzásgátló mellett teherbe esés?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, nem hagytam ki egy napot sem, mindet időben bevettem, nem volt hasmenés,hányás, antibiotikum szedése sem. Mindig a gyógyszermentes hét 4ik napján megszokott jönni,mostmár a 8ik vagyok semmi, teszt negatív. Volt valaki hasonló helyzetben? Most azon gondolkozok,hogy el kezdjem-e szedni az uj levéllel,vagy ne, az a baj,hogy az orvos még nem látna semmit terhesség esetén sem!
2014. ápr. 28. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
ezek alapján nem valószínű, de azért nem szedném be, míg nem lát orvos. ha valami más a gond, pl ciszta, azt már látná. de szerintem a terhesség gyanúját (pl nagyobb méh) már látna.
2014. ápr. 28. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ên is normálisan szedtem, terhes lettem de nekem a teszt kimutatta 4. nap. Azóta erõsebb tabit szedek
2014. ápr. 28. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
En is fogamzasgatlo mellett lettem terhes, es en is szedtem minden nap, nem voltam beteg, sem hasmenesem nem volt, se nem hanytam, megis megtortent. Elofordul sajnos.
2014. ápr. 28. 10:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Gyógyszermentes szünet 4ik napján?
2014. ápr. 28. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Még azóta sem jött meg, orvos nem lát semmit, azt mondta,hogy ne szedjem a gyógyszert!
2014. ápr. 30. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
em küldött el vérvételre? Szerintem tesztelj megint!
2014. ápr. 30. 10:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem küldött vérvételre, csak uh-ot csinált! Tesztet majd 2án csinálok.
2014. ápr. 30. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!