Óvszeres védekezés mellett hogyan eshettem teherbe?
Nem mintha gond lenne, sőt. Terveztünk babát, de csak szeptemberben akartunk elkezdeni próbálkozni. :)
Mindig védekeztünk, és "rendeltetésszerűen" használtuk az óvszert, már az aktus előtt felhúztuk, szóval előváladék biztosan nem került belém. Nem csúszott le, nem szakadt el soha, és mégis babát várok. :)
Csak érdekel, mégis hogyan lehetséges ez. :)
Az óvszer pearl indexe 3-4 körül mozog, tehát 100 nőből ennyi teherbe esik mellette egy év alatt. [link]
Hogy miért? Technikailag sokminden miatt lehet, de valószínűleg nálatok anyaghibás volt az óvszer.
Hudini a gyerkoc :D
Viccen kivul,valoszinu hibas volt az ovszer.
Gratulalok! :)
Igen, én is gondoltam, hogy hibás volt az óvszer, csak azt hittem, hogy olyankor mindenképpen szakad is. :)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. :)
Ez tényleg érdekes!!!!
Főleg, hogy most itt egy fiatal 15 éves fiú kérdezte, hogy gumit használtak és nem lyukadt ki vajon terhes lehet-e a barátnője. Hát most akkor elbizonytalanodtam :)
De amúgy gratulálok neked!!!!! Ez a baba nagyon jönni akart hozzátok és úgy volt vele türelmetlenül várja, hogy az anyukája legyél, nem várt szeptemberig :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!