Van köztetek olyan, aki megszakításos "védekezés" mellett lett várandós?
Csak amiatt érdekel a dolog, mert van már 2 gyerekem.
Nem szeretnék sem hormontartalmű készítményt, a gumira allergiás vagyok, a spirál működési elvét ellenzem.
Jelenleg megszakítással védekezünk azért, mert ha lesz emiatt harmadik baba az egyáltalán nem baj, de kimondottan nem tervezzük. Ez így a legjobb most nekünk.
Mindenhol olvasom, hallom, hogy mennyire nagy az esélye a teherbe esésnek ilyen fajta védekezés mellett, de még senkivel sem találkoztam, akinek így jött össze a baba.
Nekem így lett a 3. babám:) Sőt, az első is:) A 2. babát terveztük.
Végül is, 2 évig legtöbbször megszakításos módszerrel "védekeztünk", 2 év után csúszott be a baba.
Ajánlom a hormontartalmú spirált, én is azon gondolkozok.
na és miért van minden válasz lepontozva???? :(
fúj, de utálom az ilyet!
Azért, mert itt csak az a tuti módszer, ha hormont szedsz, vagy spirállal abortálsz hónapról-hónapra. Az pedig lenézendő, ha valaki szelíd módszert választana, belekalkulálva, hogy ez nem biztonságos, ám vállalva a kockázatot, így az esetlegesen mégis megfogant új életet is. Azt pedig lepontozzák, aki ezzel elvi alapon egyetért.
Hát, evvan. Szerintem ne is törődj vele. Ettől még süt a nap, és a kérdezőnek helyén van és marad is az esze.
Nem én pontoztam le.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!