Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék most? Vegyem be?
Figyelt kérdés
Barátommal eggyütt voltunk, és kiszakadt az óvszer, sajnos későn vettük észre. Most járok a ciklusom 7. napjánál, tegnapelőtt múlt el a menstruációm. Alaposan kiöblítettem magam utána...
3 hónapja már kellett bevennem 72órásat, mit gondoltok, vegyek be most is? Elvileg nagyon kicsi az esélye, tudom, de azért sajnos azt is, hogy közel sem biztos, hogy nem leszek terhes... Mit tegyek?
2010. jan. 27. 17:35
1/10 anonim válasza:
Majd nemsoka jonnek, akik kioktatnak, hogy mennyire felelotlen vagy, de szerintem vedekeztetek, szal nem vagy. En nem vennek be megint 72 orast, mert iszonyuan felborulhat a hormonhaztartasod, es tenyleg majdnme nulla az eselye, hogy terhes lehetsz. De ez az EN velemenyem, ha te nagyon felos vagy, akkor vegyel
2010. jan. 27. 17:38
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
igen, nagyon félős vagyok :(
Az előző tablettától az ég világon semmi bajom nem lett, rendes időben jött meg, stb, de ez mégiscsak rövid időn belül a 2. lenne...
2010. jan. 27. 17:42
3/10 anonim válasza:
Ha felsz tedd meg, meg mindig jobb, mint egy abortusz, de az orvosod ugyis meg fogja tudni monadni, hogy javasolja-e vagy sem. Remelem, nem lesz semmi baj (karos mellekhatas stb)
2010. jan. 27. 17:44
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Mekkora az esélye így a terhességnek? :(
2010. jan. 27. 17:53
5/10 anonim válasza:
az sajnos emberfüggő. sajnos meg van az esélye, ha nagyon félsz én is csak azt tudom mondani hogy menj el nőgyógyászhoz és őt kérdezd ezügyben.
2010. jan. 27. 17:59
6/10 A kérdező kommentje:
Az SZTK holnap nincs nyitva a városban :(
Mehetek másik városba, ugye?
2010. jan. 27. 18:00
7/10 anonim válasza:
Hát nem oktatnálak ki, meg nem tartalak felelőtlennek, és csak annyit mondom h felesleges bevenned (most jól le fognak szólni) de a természetes védekezések egyik alapja h a menstruáció előtti és utáni 5 napban elvileg és gyakorlatilag sem lehetsz terhes, csak akkor ha az orgazmusod hatására ki nem lökődött egy petesejt, de ennek annyi a valószínűsége mint télen a gólyáknak...
2010. jan. 27. 19:35
8/10 anonim válasza:
Én vennék be a helyedben. Ezt nem azért írom, hogy hűmostveddbe mertolyanjó. De ha kiszakadt, akkor nyugodtan tudnál aludni, hogy 83%-al kevesebb esélyed van a gyerekre.
2010. jan. 27. 19:51
9/10 A kérdező kommentje:
Hátmsotigy kissé pánikban guglizgattam, és kiszámoltam az utolsó 8 mensimmel naptármódszer alapján, hogy ez tényleg elvileg nég 3 napig terméketlen... de nem nagyon bízok ebben. Azért jó tudni, hogy mégis "védekeztünk" valamivel...ehh :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Úgy döntöttem, beveszem a tablettát, ennyire még talán soha nem voltam kiborulva, mint most. Az előzőnek a leghalványabb nyoma sem volt a cilusomra, se semmire, remélem, ez sem lesz sokkal drasztikusabb.
2010. jan. 27. 20:08
10/10 anonim válasza:
azzal, h kiöblitetted magad, többet ártott, mint használt. ugyanis a vizsugár még feljebb sodorja a spermiumokat. vedd be a 72 orast, ha nem akarsz aztan abortuszt. nem értem, h miért kell ezen gondolkodni, pont az ilyen esetekre talaltak ki. hasznaljatok a gumi mellé pharmatexet, ugy nem kell majd ilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!