Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ezt minek vegyem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt minek vegyem? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Kb két hete vesztettem el a szüzességem. Örök életemben fóbiám volt attól hogy 1 szer terhes maradok valakitől. Akkor is ha védekezünk...:(

Kiszámoltam s tudtam h nincs peteérésem... S időben ki is vette... Mégis ideges vok...:(

Leültem vele beszéllgetni... S mondtam h én bizony elmék nő dokihoz...

Mert igy élni le az életem nem tudom... Mármint ilyen bizonytalanságban...:(

S úgy érzem ha tabit szednék az biztonságot adna...

Mire ő jött avval,h nem mehetek el... Mert ő szeret... meg idővel majd gyereket szeretne tőlem... Meg nem szeretne ha emiatt bajom történne...

Én is szeretem. S idővel babát is szeretnék majd.:)

De majd csak pár év mulva. S akkor is előtte esküvő...

Ő csak azt hajtja hogy ne féljek ,bizzak benne stb...

Ez nem bizalom kérdése...

Csak megfontolt vagyok...

20évesen még nem szeretnék gyereket szülni...

Lehet hogy mellettem lenne,meg minden... De most még akkor sem...

Bár az jár a fejemben h... Talán arra menne ki,hogy teherbe ejtsen mert gondolja hogy avval 1 életre magához láncolna..?

Vagy mégis miért ennyire makacs?

2011. okt. 21. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem csoda, hogy félsz, a MEGSZAKÍTÁSOS MÓDSZER NEM AZAZ NEM VÉDEKEZÉS!!!!!!!

oké, ha nem akarja a tabit akkor húzzon gumit de valamelyiket mindenképpen, mert így simán esélyes hogy terhes maradsz!!

2011. okt. 21. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Jah és megkaptam hogy... Mert gyerekes v... S tudhatnád hogy vigyázok rád...:(
2011. okt. 21. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy tényleg túlzásba viszed. Bízz benne, biztos ő sem akar méf teherbe ejteni. Habár nem ártana egy kicsit komolyabban védekezni..
2011. okt. 21. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
oké, hogy vigyáz rád, de az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat, rádásul elég nagy önfegyelem kell ahhoz, hogy időben kivegye...ez meg szemétség, hogy még téged szól le, mert védekezni szeretnél. nyugodtan mond meg neki hogy vagy óvszer, vagy tabi de valamelyik mindenképpen
2011. okt. 21. 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Én nem akarok veszekedni.. Emitt elvesziteni...

De úgy érzem ez igazán komoly dolog... Amivel nem lehet játszani...

2011. okt. 21. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
az a baj, hogyha most nem állsz a sarkadra, akkor ebből tényleg könnyen baba lehet...hidd el, a megszakításos módszer baromira nem biztonságos.
2011. okt. 21. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy később tényleg gyereket szeretne tőled, de elég sanszos, hogy ha most becsúszna, úgy otthagyna, mint a sicc... Te jársz a legrosszabbul, ha nem állsz ki magadért. Nem a saját életét cseszi el a barátod, hanem a tiédet. Ha megijed, max. továbbáll. Te meg egyedül maradsz egy babával, ilyen fiatalon... vagy épp abortusz lesz, aminek a 'nyomait' egész életeden át viselheted, a lelki részét mindenképpen, hacsak meddő nem leszel... Védekezzetek, ebből ne engedj! Ha tényleg szeret, emiatt nem fogod elveszíteni! Ha meg nem megy bele, ne tőle akarj gyereket!

L21

2011. okt. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!