Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciklus 14. napján mennyi esély van a terhességre, ha az aktus nem tartott sokáig, kb 10 perces volt és a srác nem ment el, és nem is volt hozzá közel?
"Megint csak a statisztikák, akkor elmondom. A pearl indexbe azok is beletartoznak, akik nem tudják időben megszakítani az együttlétet."
És ezt hol olvastad, hogy azok is beletartoznak?
Esik a fenét neked mindenki.
Attól, hogy 15 éves még beveheti a tablettát, az nagyobb gáz lenne, ha teherbe esne.
Igen, viszont lehet,hogy én vagyok a hülye de elég az, hogy lehet hogy terhes,nem szeretném felborítani ezzel a hormonháztartását!(ráadásul lehet,hogy feleslegesen)
Ti mit tennétek?
Aki a vital.hu-t vagy a forrásaimat szidja:
Még egyszer, lassan írom:
Nem a vital.hu a lényeg és nem az, hogy ott milyen témában került fel az anyag, hanem az, amit egy DOKTORI CÍMMEL RENDELKEZŐ SZEXOLÓGUS ÍRT AZ ELŐVÁLADÉKRÓL. Innentől ne engem szidjatok, mert ha a doktori cím nem hiteles forrás, akkor mi az a hiteles? (Igen, oda lehetne írni akkor is, ha nem doktor, de akkor valószínűleg már kiperelték volna belőlük a szart is.)
Egyébként bárhol olvastam a neten tanácsadást, nem találtam más véleményt. A legdurvább vélemény is az volt, hogy lehetséges a teherbe esés.
Tulajdonképpen linkelek egy forrást, és ti azt azzal letörlitek, hogy hülyeség, és hogy nem is arról szól.
Ami egy 15000Ft-os könyvben ott van, az valószínűleg a neten is fent van valahol. Tessék azt belinkelni ahelyett, hogy engem szidtok ismeretlenül is, mint a bokrot. Egy hitelesebb forrás előtt meghajlok.
Egyébként meg nem értem ezt az indulatot, amivel reagáltok rám. Minden kommentem után odaírtam, hogy VÉDEKEZNI KELL ÉS A KISZÁLLÁSOS MÓDSZER NEM AZ, mert csökkenteni kell a rizikót, amennyire csak lehet. (Nincs az a jó numera, ami megéri a terhességet.)
Ha a kiszállásos módszerre bíztatnék bárkit, megérteném a heves vérmérsékletet, mert az tényleg karót érdemel, aki kitalálta, de így nem értem.
Tehát: Lehet szidni a forrásaimat, de akkor kéretik linkelni egy jobbat. Tényleg nyitott vagyok az új véleményekre, nem vagyok faszparaszt, de egy névtelen fórumon nem fogom elhinni, hogy ez van egy 15000Ft-os könyvben akkor sem, ha igazad van. Linkelj valami hiteleset. (Biztosan van, és az ln szegénységem, hogy nem találtam.)
Ha mást nem, legalább a könyv címét.
Nőgyógyásza?
Hát biztos van, de azért kettőnknek sem az a beszédtémája, hogy mi van a nőgyógyásszal meg ilyenek...
Ha jól tudom, van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!