Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciklus 14. napján mennyi esély van a terhességre, ha az aktus nem tartott sokáig, kb 10 perces volt és a srác nem ment el, és nem is volt hozzá közel?
18:03:
Félreolvastalak. Úgy olvastam, hogy azt írod, hogy vény nélkül kapható. Most látom, hogy ennek éppen az ellenkezőjét mondod. Ez már a végkimerültség. :D
Egyébként ezen mindenki túljut. Mi mindig védekeztünk, de órákat töltöttem azzal, hogy mindennek részletesen utána menjek, mert "mi van, ha az óvszerre került pár csepp?" :D
Azóta tudom, hogy az előváladéktól és egy szem spermától nincs baba. Csak sok fiatal nem tudja, hogy mi az előváladék és az ejakulátum közti különbség. Úgyhogy ilyen kérdésekre én inkább tablettát ajánlok, nehogy az én lelkemen száradjon egy abortusz...
(Az meg a másik, hogy előváladékban is lehet elég sperma, ha már volt egy ejakuláció aznap. Bár ennek nagyon kicsi az esélye. Meg a hüvely savas kémhatása is megöli a spermát, ha nem kerül bele elég mélyen és elég sok vivőanyaggal. Bár a szexuális izgalom hatására keletkező hüvelyváladék semlegesítheti a savat... A kérdező meg legközelebb védekezzen! Még úgyis becsúszhat a baj, nemhogy az nélkül.)
Mit értek komoly források alatt?
Nőgyógyászokat, természetesen. Ilyen kérdésben más nem lehet még csak forrás se, nemhogy komoly. De tudjátok mit? Megkeresem a linkeket.
18:14
Tégy úgy. Hozzátenném, hogy amit ingyenesen találsz a neten, az egy 15 ezer forintos könyvben kicsit másképp van leírva...
Az előnedvekben is van spermium, és a legpregnánsabb pont a 2. hét vége felé lehetsz.
Az idő nem számít. Ha csak beteszi kiveszi de bejutott egy sperma már meg lehet a baj.
Egy ismerősömnek csak betette a srác de csajszi ki is parancsolta magából, hogy inkább gumival.
Az előnedvvel bejutott spermák közül az egyik már 5 éves...
Szerinted terhes vagy?
Azonnal eseményutáni ha 3 napon beül vagy még!!!
Ha nem akkor várj és ha menzesz kimarad irány a nődöki!
18.19. igen hallod, akkor a nőgyógyászok 3/4-e pedig nem érti a dolgát, aki azt vallja ha igenis az előváladéktól is teherbe lehet esni. a 15 éves kiscsajt meg a szentlélek termékenyítette meg mi?
te ennyire hülye vagy?
18:26
Te miről is beszélsz? Szerintem te vagy a hülye, mert én pont arról ugatok itt, hogy teherbe lehet esni így is.
Ha még olvasni sem tudsz, akkor ne verd itt a nyálad! Esetleg ha fogyatékos vagy, akkor pedig keress olyan bejegyzéseket, ahol azzal a témával foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!