Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kis esély a védekezésre úgy, hogy aktus után rögtön, jól kimosom a spermiumokat?
Semmi sem volt.csak ez volt a menszesz utánni 1. napom
és még van 7 nap a köv pete érésemig(gondolom)az hogy kimostam az csak + remélem..
+
általában rendszeres a menszeszem...
(nem én félek hanem a barátom van meg ijedve)
Én próbálok biszos lenni abban hogy menses utánni 1.
napban a terhesség lehetetlen..(plus általában rendszeres a mensesem 1-2 nap késésel mindeg 30 van közte és ált 6-napig tart..(de ami agaszt az h csak 16 éves vok.) ez lehet gond???
Szerintem a kérdésre a válasz van.
Mert kis esélye van, és ezt kérdezte.
Természetesen ez nem egy majdnem 100%-os módszer, mint a gumi vagy a tabletta.
Naptár-módszer szerint (ami nem egy 100%-os) módszer ilyenkor nem lehet teherbe esni és a hüvelyöblítés is csökkentheti az esélyét annak, hogy napokig még spermiumok bújkálhassanak ott.
Szerintem az, hogy ciklus legelején, illetve menstruáció előtt, utolsó 1-2 napban a párok szeretkeznek gumi nélkül, az sokaknál működik. (egy darabig legalábbis :) )
Ja de a másik, hogy "Remélem nincs esély a terhességre.." hát ez így nem igaz. Biztos módszer hiányában ilyenkor is van esély a terhességre.
Szal ne játszon ilyet az, aki nem tudná vállalni a kötelezettségeket is, ha véletlen úgy alakul....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!