Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló ellenérvek?
Tönkrevághatja a hormon háztartást. Elhízás, hormon zavarok, emiatt pedig akár járulékos egészségügyi panaszok: érrendszeri gondok, zsírosodásból eredő egyebek, hormonális okok miatt képtelenség a teherbe esésre.
Akiknek félresikerül valami azok nagyot tudnak szívni emiatt. Ők a kisebbség, ez viszont tény. A többség remekül, és panasz mentesen alkalmazza. Viszont ez nem vígasztal majd ha neked is gondot okoz. Én nem szoktam javasolni a fogamzásgátlót.
Sok mellékhatása lehet, hiszen hormon...
Nekem spec évekkel később derült ki, hogy a termékenységemnek tett be... elméletileg teherbe tudok esni ugyan, de a beágyazódást hormonokkal kellene támogatni... Csak elmélet, hormonvizsgálat alapján...
Ami gyakoribb, és a férfi számára riasztó lehet: hízás, libidócsökkenés.
Szerintem egyszerűen elég annyi, hogy nem akarsz szedni, de ha a barátod utánanéz, ő is látni fogja, hogy vannak/lehetnek utólagos kellemetlen hatásai.
Ettől függetlenül nők milliói szedik hosszú évekig minden gond és probléma nélkül.
Én 18 évvel ezelőtt kezdtem el szedni, akkor 6 évig szedtem, azóta született 2 gyönyörű és egészséges gyermekem és most újra azt szedek, mert én ebben bízom a legjobban.....hála Istennek minden gond nélkül, de mindenki maga dönti el, hogy mivel védekezik és mit tart megfelelőnek vagy/és hatékonynak :)
-hízás
-hajhullás
-az amúgyis rendszertelen ciklus talán sosem áll helyre,miután abbahagyod
-mellfájdalom, mellbimbóból folyás
-bőrproblémák
-fényérzékenység
-bőrszárazság
-libidó csökkenés
-gyengébb immunrendszer(ez miatt gyakoribb hüvelyfolyás,fertőzés,gomba)
A barátod nyugodtan húzzon a farkára gumit, ha erre képtelen,akkor egy puhapö**.Azért akarja, hogy szedj, hogy már az első naptól a puncidba élvezhessen. Önzőség.
8!
Drága csillag, nevelek gyereket es kapaszkodj meg: nem érdekel a velemenyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!