A diane 35 szerintetek jo tabletta? Ervek, ellenervek? Nöi dokim ezt irta ki pcosra szerintetek merjem szedni?
Én nem mertem.
Ha elkezded, akkor rendszeresen lesz vérzésed (ami nem menzesz!!), és vszínűleg enyhülni fognak a tüneteid, ha vannak (pl. pattanások, zsíros bőr, szőrösödés).
De ha abbahagyod majd egyszer, akkor ki tudja mi lesz. Lehet, hogy sokkal rosszabb lesz, mint most.
Én azért nem kezdtem el, mert a saját ciklusomat szeretném rendbe tenni, nem azt akarom, hogy legyen egy mű vérzésem...
Az okot kell kezelni, nem a tüneteket szerintem.
És a PCOS sok esetben jól kezelhető a megfelelő terápiával (ha inzulinrezisztenciád van, akkor mozgással, diétával és megfelelő gyógyszerrel).
én 3 éve szedem lassan, semmi gond vele
tavasszal abbahagytam 4 hónapra, akkor csúszott egyszer 3 hetet, de nem volt semmi gubanc
SEMMIKÉPPEN SE SZEDD!
A diane 35 egy nagyon régi gyógyszer, ha olvasol róla fórumokat, meglátod , hogy sokaknak rendbe tette a tüneteit, de az abbahagyás után még sokkal erősebben kijöttek, pl. kihullott a hajuk...
A PCOS-t endokrinológusssal kell kezeltetni, sajnos sok nőgyógyász nem ért hozzá és csak gyorsan felír egy fogamzásgátlót a tünetekre, de azzal csak súlyosbodik az alapbetegség.
Ajánlom olvasásra, nézésre:
http://www.youtube.com/watch?v=UQOyRy0T6r0
Egy sorstárs
UI: Én a ide járok endokrinológushoz, ha rákeresel erre is fórumokon, sok jót olvashatsz róluk: [link]
3. vagyok
En tiz evvel ezelott szedtem. A peteeresem kimaradasa miatt nem szednem ujra.
Pcos-rol nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!