Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kellett már teljesen meztelenre vetkőznötök a nődokinál?
A mammo-ra ritkán mész direktben: vagy a háziorvos küld
el/szűrés/ vagy egyéb szakorvos. Beutaló kell, kivéve persze ha priviben mész el valahová !
Nekem fogamzásgátlóhoz nem kellett semmilyen levetkőzős vizsgálaton átesnem, laborra írtak ki.
Igaz, akkor szűz voltam, aztán 1 évvel később voltam rákszűrésen. De a mellemet nem nézte meg.
A mellvizsgálat is idetartozik de szerintem az ismerőseid arra gondoltak hogy alul öltözz fel és utána vetkőzz le felül, mert az orvos nem kötelezhet arra hogy teljesen meztelen légy, a lényeg hogy a vizsgált terület legyen szabad és ennyi.
Barátnőmet is vizsgálta meztelenül a doki, mivel egybe részes ruha volt rajta így kénytelen volt meztelen lenni, de mondta neki a doki hogy ha ez így kellemetlen neki akkor addig betakarja alul valamivel, de a barátnőm nem az a szégyenlős fajta. Én is meglepődtem ezen, de normális a dolog, mert a húgom is ahhoz a dokihoz jár, a dokit meg én is ismerem mert a nagynéném volt férje nekem meg a keresztapám is, de szokott ilyen lenni, nem kell ezen csodálkozni, de nem kötelezhetnek hogy full meztelen légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!