Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kellett már teljesen meztelenre vetkőznötök a nődokinál?
Szerintem örülj neki, hogy egy alapos, lelkiismeretes dokihoz kerültél. Inkább ő kérjen meg, hogy vetkőzz le teljesen, minthogy neked kelljen felhozni, hogy tapizza már át a melledet is lécci... :) Szóval én a helyedben nem aggódnék, sőt, örülnék, hogy rendesen megvizsgált.
20L
Nem a vizsgálat menetével van bajom, hanem h megszóltak páran h "hülye voltál h fullra levetkőztél"
mert h ott álltam a doki előtt full meztelen
Elvileg a vizsgálat része lenne a mellvizsgálat is, legalább évente egyszer, mikor citológiai szűrővizsgálatra megy az ember.
Nekem van, amikor megnézi a doki, van, amikor nem.
# 3
Mondjuk az én dokimnál úgy megy, hogy a vizsgálat után felöltözik az ember, és csak utána jön a mellvizsgálat - szóval nem anyaszült meztelenül álldogálsz ott közben.
(Meg mivel én nem hordok melltartót, csak annyit kér, hogy arra a pár másodpercre gomboljam ki vagy húzzam fel a felsőmet, meg amit alatta hordok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!