Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete szedek tablettát, de még nem biztos, hogy hatott?
Minden gyógyszernél ajánlott legalább 1 hónapot (1 ciklust) várni, hogy rendes védelmet nyújtson.
Nem a szex előtt kellett volna tájékozódni?
Komolyan nem értem az embereket...
Nézd, én azt nem értem, hogy ha eljutottál egy bizonyos szintre (szexuális élet), akkor miért nem vagy képes a témát rendesen körbejárni? Miért van az, hogy Te és rajtad kívül még rengeteg ember képtelen használni az internetnek nevezett óriási információs forrást és egy picit is gondolkodni, mielőtt cselekszik? Miért azután kell kérdéseket feltenni, amikor már túl vagy rajta és semmit se tudsz tenni azon kívül, hogy reménykedsz, "hogy ugye nem".
Én ezért nem értem az embereket. Rengeteg ilyen kérdés hangzik el itt minden nap, pedig az esetek nagy részében csak annyit kellene tenni, hogy mielőtt olyan dologra készülnek, amit nem ismernek teljesen, előbb felugranak a guglira, beírnak 1-2 címszót és megnézik a választ. Urambocsá' megkérdezik a kezelőorvost, hogy mikortól mehet buli?
És ha más gumi nélkül csinálja és nem lesz terhes, akkor mi van? Cseszheted, ha Te meg terhes leszel, akkor hiába mutogatsz.
Az esetedben azért is necces a dolog, mert nem első nap kezdted szedni, és még össze-vissza is szedted (1 nap alatt 2 szem gyógyszer?).
Én annyit tudok mondani, hogy beszélj a nőgyógyászoddal!
persze, hogy nem hatott, mivel össze-vissza szeded be
baj az nem lehet, csal gyerek
Szóvaltöbb tablettát bevettél 1 nap alatt.
Két hét múlva tesztelj.
Kicsi az esélye a teherbeesésnek...de ott van pár % esély. Ha az előváladékban volt sperma, akkor esetleg lehetsz terhes. Ha nem volt, akkor nem...
"Spermium élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savas környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegőn (függ a melegtől, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap."
Mivel te 9-10. napon lehetsz a ciklusodban,így ha normális a ciklusod, akkor van még 4-8 napod az ovulációig...(mert az ovuláció normális ciklusban 14. és 18. napja között történik)
Amikor kilöködik a petesejt onnantól megtermékenyíthető kb 24 órán keresztül. A kilöködés nincs órához állítva. Ha már ekkor van benned spermium akkor rögtön meg is termékenyül.
Ha ekkor megtermékenyül még mindig csak 3%-a ezeknek a petesejteknek fog majd megszületni.
Mert innen még óriási út áll megtermékenyített petesejt előtt.
Tehát nagyon-nagyon kevés az esélye, hogy terhes legyél...de sosem kizárható. Biztosat egy teszt mondhat majd. Hiszen attól még, hogy majd megjön legközelebb még lehetsz terhes, mert nem mindenkinél áll át "terhes üzemmódba" a szervezet rögtön.
Nem vagy terhes! Ne így szedd, hanem rendesen! Előváladéktól annyi az esély, hogy teherbe esel, mint, hogy 7es ikreid lesznek!
Nem is tudom h előváladéktól hogyan gondolják? :D az nem is olyan gyors, az se biztos, hogy van benne sperma! Szerintem aki azt mondja h így esett teherbe, abból nem vették ki időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!