Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bevettem a 72 órás tablettát honnan tudhatom hogy hatott és nem vagyok terhes?
Onnan, hogy két hét múlva csinálsz egy tesztet. De ha megjön a vérzésed, akkor nagy vszínűséggel nem vagy terhes.
Persze vannak kivételek. A teszt biztosabb.
Ha nem nő 10 szeresére a pocakod röpke 9 hónapon bellűl, akkor nem lettél terhes és hatott a csodaszer!
:D
Igen, és ha úgy tetted volna fel a kérdést hogy honnan tudhatod hogy terhes maradtál- e, ezt válaszoltam volna: ha kinézel az ablakon és azt látod hogy ellepik a légteret a gólyák a házad körűl, akkor nincs kecmec, terhes lettél...
:D
Milyen segítőkészek vagytok...
Nekem egy hétre rá megjött, pedig még egyáltalán nem lett volna időszerű. Természetesen ez még nem zárja ki a terhességet, és persze emberfüggő.
Amúgy, elvileg a rendes időben kéne megjönnie, 1-2 nap csúszással, de ennek a valószínűsége elég kevés ekkora hormonadag után.
Valahogy bírd ki azt a 2 hetet (célszerűbb lenne többet várni..), és ahogy előttem írták, csináld meg a tesztet.
Ne aggódj!
Én is szedtem már be ilyet és vagy 2-3 hetet késett utána a mensesem a teszt meg negatív volt. Küldött az orvos ultrahangra is, hogy nem-e vagyok terhes, de nem voltam. Aztán adott egy gyógyszert ami másnapra meghozta.
De ne idegeskedj! A végén még azért nem jön meg időben.
Remélem segíteni tudtam kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!