Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatott e rendesen a fogamzásgátló? Első héten a második tablettát 14 óra késessel vettem be
1 éve szedem a Jangee fogamzásgátlót.Szombaton kellett bevennem a 7 szünetmentes nap után az első tabit és be is vettem. vasárnap elfelejtettem bevenni a 2.at de másnap reggel ahogy eszembe jutott pótoltam is.
ugye bár a tabletta 36 órán át véd és 12 óra késessel nincs is semmi gond ha beveszem.de én 14 óra késsel tettem ezt meg. nos ha én ezalatt a 36 óra védelem alatt szexeltem a párommal akkor védett vagyok nem de ??
Sajnos 14 órával vettem be később a tablettát szóval 7 napos óvszeres nap jön nem?
még mi előtt jönnének az okos hozzászólások tudom hogy mit ír a betegtájékoztató és abban csak azt irja le hogy mi van ha a 7 napos szünet után elmarad az első tabletta de nekem a második maradt el.
Nem tudom milyen gyógyszert szedsz, de a legtöbb betegtájékoztató az első hetet írja és nem az első tablettát. Szóval a második tabletta kihagyása is az első héten van.
Azért csinálj egy tesztet,biztos ami biztos.
Milyen 36 orarol beszelsz?:))
Na meg letelt a 24 ora, +14 ora, tehat 38 ora mulva vetted be a kovetkezo tablettat.
Nem potoltad 12 oran belul, tehat lehetsz terhes. Igen nagy ra az esely, mert az 1. heten hagytad ki.
Olvasni meg tanulj meg, mert bennebvan a tajekoztatoba:
Egy tablettát hagyott ki az első héten
Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez
két tabletta egy időben történő bevételét jelenti). A következő
tablettákat a szokásos időben vegye be és alkalmazzon kiegészítő
fogamzásgátló módszert a következő 7 nap alatt, például használjon
óvszert. Ha a tabletta kihagyása előtti héten szexuális együttlétre került
sor, lehet, hogy terhes. Ebben az esetben forduljon orvosához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!